Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak za rok beda takie same ceny i bonusy to biore stad na 100% :)

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy jest możliwość zamówienia lontu 1cm/sek? Mam zamiar zrobić zakupy w waszym sklepie, i chciałbym od razu zamówić lont.

Opublikowano

Czy jest możliwość zamówienia lontu 1cm/sek? Mam zamiar zrobić zakupy w waszym sklepie, i chciałbym od razu zamówić lont.

Takie pytania musisz kierować bezpośrednio do sklepu jeżeli chcesz dostać szybko odpowiedź
Opublikowano

Na stronie pojawiła się promocja ! Obniżka cen.

Opublikowano

Na stronie pojawiła się promocja ! Obniżka cen.

Nic dla mnie ale sporo obnżek ! :)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

W tym roku składałem tam jedno zamówienie i się nie zawiodłem ;) ale gdy teraz do nich piszę z pytaniem o produkt nie otrzymuję odpowiedzi :( Wszystko w porządku tylko ja miałem małe problemy z kontaktem z nimi. Polecam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W tym roku składałem tam jedno zamówienie i się nie zawiodłem ;)/> ale gdy teraz do nich piszę z pytaniem o produkt nie otrzymuję odpowiedzi :(/> Wszystko w porządku tylko ja miałem małe problemy z kontaktem z nimi. Polecam

Polecam spróbowac w odnowionym sklepie dobrefajerwerki.pl

Sklep jest dalej poprawiany tak by zapewnić najlepsze zakupy dla naszych klientów. W razie uwag co do sklepu-każda jest dla nas cenna.

Zapraszamy!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo mnie ciekawią te zestawy promocyjne na fajerwerkitanio.pl szkoda tylko że brak jest dokładnego opisu albo powiększonego zdjęcia żeby zobaczyć. Z miniaturki ciężko się zdecydować :)/>

Złożyłem zamówienie, pierwszy raz kupuje przez internet. Zobaczymy co z tego wyjdzie :xmas_happy:

Opublikowano

Miła obsługa klienta i bardzo szybka realizacja zamówienia:)

Wczoraj rano zamówiłem paczkę a dziś o godzinie 11:00 kurier był już u mnie. Ceny bardzo konkurencyjne, gratis przyzwoity :).

Nic tylko zamawiać! Polecam

CV

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Dla zainteresowanych promocja pojawi się od 08.10.2014r.

Opublikowano

No gdzie te promocje, co miały być wczoraj?

Opublikowano

No gdzie te promocje, co miały być wczoraj?

Promocja rozpoczęta!

Opublikowano

Słabe te promocje rok temu coś mi się kojarzy , że były lepsze

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry sklep.Paczka bardzo solidnie zapakowana.Zakupiony towar w świetnym stanie.Sklep absolutnie godny polecenia :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakaś nowa promocja teraz będzie? :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na realizacje zamówienia czekałem 1,5 dnia po zatwierdzeniu przelewu, pocztex nie za bardzo się spieszył, i paczka była trochę źle zapakowana przez co uszkodzone było kilka opakowań a ich zawartość po prostu wyleciała, reszta ok zamówienie się zgadzało, ponieważ zbliża się sylwester i jest dużo zamówień można wybaczyć te "-" i polecić sklep :D Polecam

Opublikowano

Dziś odebrałem paczkę.Kolejny rok z rzędu.

Szybkość realizacji zamówienia na piątkę ale reszta bardzo słabo...

Paczka zapakowana tak ze wszystko "latało" (użyte worki z powietrzem nie zdają egzaminu bo po prostu popękały!!!)

Zastawy promocyjne które powinienem otrzymać zgadzają się w 60%

Moja ocena 7/10

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś odebrałem paczkę.Kolejny rok z rzędu.

Szybkość realizacji zamówienia na piątkę ale reszta bardzo słabo...

Paczka zapakowana tak ze wszystko "latało" (użyte worki z powietrzem nie zdają egzaminu bo po prostu popękały!!!)

Zastawy promocyjne które powinienem otrzymać zgadzają się w 60%

Moja ocena 7/10

tez dostalem promocyjny zestaw niezgodnie z zamowieniem i nie kompletny

5 telefonow pozniej i 3 email i nadal czekam na poprawne zamowienie

NIE POLECAM

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

POLECAM ;)

Juz trzy razy u nich zamówiłem i wszystko się zgadzało, niskie ceny i duży wybór ;)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Super sklep.Zamawiałem poraz 3.Spory asortyment,niskie ceny,ekspresowa wysyłka.Dobra wyprzedaż wybranych produktów z której skorzystałem.Paczka piękne zapakowana,W środku nawet wydrukowana lista zakupów.Wszysko się zgadza.Polecam w 110%

• 1 rok później...
Opublikowano

Wszystko okej paczka zamówiona przed południem przelew zrobiony również wysłana w ten sam dzień na drugi dzień u mnie ;)

Polecam .;]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jakiś czas temu robiłem tam pierwsze zakupy i nie ostatnie mam nadzieję,zero problemów z zamówieniem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwszy raz kupowałem w tym sklepie i zapewne nie ostatni :) Towar elegancko zapakowany, nawet JW90 była w oddzielnej folii bąbelkowej (!) Jedyny minus taki, że prosiłem o oznaczenie lontu wolnego i szybkiego, który to który. Zamiast tego dostałem zwinięty na kółku po taśmie oba lonty, w bardzo dobrym stanie. Prosiłem zresztą, żeby dali porządny lont, w przeciwnym wypadku odeślę na koszt firmy. Dostałem też w prezencie notesik i naklejkę lwa :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po dzisiejszym pokazie jestem bardzo mocno zawiedziony tym sklepem. Zamawiałem dwa lonty - wolny i szybki po pięć metrów każdy. Pokaz w 20% miał być z szybkim lontem, a przez pomyłkę sklepu, dostałem wolny 10 metrów. Tak, dostałem wolny lont ! Jestem wściekły na sklep, za takie potraktowanie klienta. Zniszczył mój pokaz. Miało być bardzo dynamicznie, a tak pokaz trwał około 12 minut (!). Szybko tam nie zamówię kolejny raz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po dzisiejszym pokazie jestem bardzo mocno zawiedziony tym sklepem. Zamawiałem dwa lonty - wolny i szybki po pięć metrów każdy. Pokaz w 20% miał być z szybkim lontem, a przez pomyłkę sklepu, dostałem wolny 10 metrów. Tak, dostałem wolny lont ! Jestem wściekły na sklep, za takie potraktowanie klienta. Zniszczył mój pokaz. Miało być bardzo dynamicznie, a tak pokaz trwał około 12 minut (!). Szybko tam nie zamówię kolejny raz

NIe bronie sklepu żeby nie było , kiedys miałem też taki przypadek w innym sklepie zamowilem wolny i szybki , i żeby sprawdzic który jest który bo nie bylo zaznaczone to odpaliłem po kawałku i wyszlo że dostalem też tylko wolny . Błąd ludzki może się zdażyc . Ja zareagowałem dostałem to co chciałem . Akurat z lontami to czesto dochodzi do pomyłek .