JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 11 Listopada 2011 Symbol: GWR6117Nazwa: UranusOpis: zestaw 7 rakiet, 4 większych, 3 mniejszych.Zdjęcie: LINKFilm: brak Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 17 Października 2012 Mialem te rakiety rok temu. Sa naprawde dobre. Spory rozprysk Możesz mi powiedzieć czy miały duże efekty i jakie? Ponieważ sam je chce zakupić endriu123457 Cytuj
JarekB 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Następny pułapka marketingowa na rozmiar rakiety. Po zdjęciu tej papierowej bańki jest lepszy rozprysk. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Każda rakieta jest tak zrobiona że jej wielkość to tylko chłyt małketingowy Cytuj
JarekB 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Szkoda że zdjęcia padły. Dodatkowo po zdjęciu bańki wyżej poleciała. Rakiety mają bardzo dobry ładunek wznoszący. Podczepiałem do jednej rakiety po dwie LABOMBY / FP3 itp. Całość wznosiła się bez problemu. Odpalenie dodatkowych ładunków ustawiałem w połowie lontu rakiety (żeby na ziemi nie walnęło) :)/>/>. Efekt dużo lepszy: Start -> wystrzał ładunku rakiety i dość dobry efekt -> potężne łupnięcia FP3:) Niesamowicie niesie wybuchy:). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi