tropic ! 0 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 WitamWyrzutnia triplex'a . Wyposażona w 19 strzałów o kalibrze 20 mm . Zamierzam kupić za okazyjną cene ( 16 zł ) ale całkowicie nie wiem jaki mają efekt na żywo . Miał ktoś z was ? Posze o odpowiedzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati233 0 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 tropic wejdź na you tube i znajdziesz jej tam efekt tej wyrzutni TXB827 - PANORAMA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3qRAsze_7GU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Na żywo jest 2x lepsza takimi beznadziejnymi filmami to si enie sugeruj, jak juz to filmy mpiwowskiego i velibrum, polskiefajerwerki[kanał mpi] i tak jest beznadzieja. Słaba jakość strasznie, przynajmniej jak ja oglądałem to w realu to zupełnie inaczej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi