Witam, na wstępie napisze, ze jest to mój pierwszy taki stuff i pierwszy raz kupuje w internecie. Sklep w jakim chce kupować to fajerwerkimarket.pl, chciałbym zamówić jutro, tz. niedziela(13.11.2011) do godziny około 21 z takiej racji, ze maja promocje, ze wszystko bez vat. Chce: jc05, la bomby, krachemena, grom, żuki. I właśnie co polecacie, chodzi mi tu o jakieś motylki, circobliztzy, artykuły rożne, fontanny, petardy i inne takie do zabawy. Proszę nie układać tak dokładnie stuffu tylko po prostu napisać co jest warte uwagi i ma jakiś fajny efekt lub wybuch.
Pytanie
Kubaguzik 0
Witam,
na wstępie napisze, ze jest to mój pierwszy taki stuff i pierwszy raz kupuje w internecie. Sklep w jakim chce kupować to fajerwerkimarket.pl, chciałbym zamówić jutro, tz. niedziela(13.11.2011) do godziny około 21 z takiej racji, ze maja promocje, ze wszystko bez vat.
Chce: jc05, la bomby, krachemena, grom, żuki.
I właśnie co polecacie, chodzi mi tu o jakieś motylki, circobliztzy, artykuły rożne, fontanny, petardy i inne takie do zabawy.
Proszę nie układać tak dokładnie stuffu tylko po prostu napisać co jest warte uwagi i ma jakiś fajny efekt lub wybuch.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi