Damian 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 LATAJĄCE WIRY, MIX 3 EFEKTÓW W OPAK.: WHITE PEONY • CRACKLING RED • GREEN PEONYFILM, kręcone wczorajhttp://www.uploader.pl/file/3463/JM01-21-00-23-00.mpg.html Cytuj
Damian 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2006 Bym zapomniał, mam jeszcze film sprzed roku jak odpalałem 4 cyrkoblice ze statywu - 2x kąt + 2x pion. Pozatym można rozpoznać po kolorze bibuły na JM01 jaki ma efekt. Pozdrawiam!http://www.uploader.pl/file/3474/CYRKOBLIC...-21-01.mpg.html Cytuj
djmaxi 0 Opublikowano 31 Grudnia 2006 :mrgreen: Te filmiki sa spoko mam 15 cyrkoblic ciekawe jaki bedzie efekt :lol::lol: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ja miałem 18 cyrkoblitz po którejś mi się znudziły te JM01 daje film kręcony w nowy rok cyrkoblitzy: http://www.uploader.pl/file/3642/Cyrkoblitz.avi.htmlP.S.Daje na uploader.pl faktycznie niezły serwer uploadu Cytuj
loler 0 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Moim zdaniem to najlepsze cyrkoblice jakie są dostępne w sprzedaży. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 7 Stycznia 2007 No fajne były,ale mi się znudziły kupiłem 18 cyrkoblitz (3 paczki) i o 12 w nocy w sylwestra strzelałem nimi,ale po pewnym czasie..... :neutral: na tego sylwka jednak zrobie inaczej kupie 2 paczki cyrkoblitzów zamiast trzech Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 2 Marca 2007 Nom na filmie fajnie wygląda ale są bardzo rzadko spotykane. Może będe w tym roku w jgs to kupie cyrkoblitze firmy tropic. Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 4 Września 2007 Ja jeszcze niewidziałem w sklepie, ani na stoisku takich dużych Circoblitz'ów, one są z Hestii prawda? Bardzo chciałbym się zaopatrzyć na Sylwestra w takie cacka, ale no niestety niespotkałem takich " modeli "............... :cry: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 4 Września 2007 A no to też racja :-),ale proszę cię następnym razem czytaj uważnie teat i nie nabijaj bez potrzeby postów tu chodziło o produkt akurat jorga.ehh :-( Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 4 Września 2007 Możesz kupić jedynie w sklepie (cały asortyment) , lub w hurtowniach pojedyńcze produkty (np achtungi , motylki) ,ale nigdzie nie widziałem circoblitza z hestii na internecie , a tam gdzie ja je kupuję płace po 2zł za supercircoblitza. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 6 Listopada 2007 Symbol: JM01Nazwa: JM01 CircoblitzOpis: LATAJĄCE WIRY, MIX 3 EFEKTÓW W OPAK.: WHITE PEONY • CRACKLING RED • GREEN PEONYZdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1672Film: http://pl.youtube.com/watch?v=FYg0LWV8g54Cena hurtowa: 5,50zł(za 6 sztuk)Zamieszczam mój film jednego circoblitza. Miłego oglądania. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 12 Listopada 2007 ładne efekty tylko krzywo lecą ale i tak mi sie podobają :smile: Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 25 Listopada 2007 Według mnie najlepsze są JM01 Jorge kosztują tylko 6 zł za 6 sztuk a efekt naprawdę ładny. Cytuj
milan07 0 Opublikowano 27 Listopada 2007 Ja 2 lata temu miałem jakieś cyrkoblitzy z jorge nie pamietam nazwy. Jeden ładnie poleciał z rozpryskiem a drugi walnął w okno sąsiadki. ))))))) :arrow: hehe Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Według mnie najlepsze są JM01 Jorge kosztują tylko 6 zł za 6 sztuk a efekt naprawdę ładny. No tak, u Ciebie to może Circoblitze Jorga kosztują 6 zł za 6 sztuk, masz dobrze, umnie Circoblitze Jorga kosztują 10-15 zł za paczkę.... ( to nie jest żart ) :???: :cry: Efekt tych Circoblitzów jest poprostu jak dla mnie powalający, już nie pamiętam, ale czy w tych Circoblitzach firmy Jorge jest też cracling :?: Cytuj
Fear 0 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Chciałem je dzisiaj kupić ale były 3zł (sick!) za jednego do tego jak usłyszałem, że to są pro to śmiałem się jak głupi... może jeszcze kiedyś go zakupie, ale 3zł to przesada, jeszcze to był ten mniejszy... kiedys miałem i efekt mnie zadziwił jak na tak małego circoblitza fajny wylot i huk też niczego sobie... Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 7 Grudnia 2007 te circoblice lecą do góry i wybuchają?czy na Ziemi?.bo niewiem może bym sobie kupił pare na wypróbowanie. Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Lecą do góry tzw. ruchem obrotowym i wybuchają multicolorem :mrgreen: Cytuj
kometa 0 Opublikowano 7 Grudnia 2007 To zależy czasami lecą całkiem ładnie do góry a czasami nieładnie w bok prosto na dach sąsiada :roll: Cytuj
jano 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Kupuj! Najlepiej puszczac je na wolnym powietrzy ( polana) bo nigdy nie wiadomo gdzie poleca. Maja ladne efekty, a i zabawa przy tym jest :lol: Cytuj
Tele 0 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Tak miałem przygoge z tymi fajerwerkami jak przeleciało mi 20cm od głowy normalnie strach sie bać . Ale efekt b. ładny :mrgreen: Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Cyrkoblitze najlepiej puszczac na wolnym powietrzu oraz na twordej i rownej powierzchni polozycie krzywo czy na jakiejs trawie to wam skreci Dlatego najlepiej strzelac na ulicy gdzie jest asfalt czy beton wtedy jest prosto i twordo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi