maxior 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Sam cyrkoblitz jest bardzo fajny do zabawy,jednak nawet jak położe na płaskiej powierzchni to i tak czasem skręca ;(.Ja dałem 6zł za opakowanie na bazarku i daje ocene 8/10 ze względu na niska cene.Mój film cyrkoblitza:http://pl.youtube.com/watch?v=YyX3oCo4f1Q&...re=channel_page Cytuj
benny10 0 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ja tez jak je mialem to krzywo lecialy , caly czas w bok . Ale za to daja Pelno dymu i fajnie wiruja (glosno) . Rozprysk taki sredni . Ale warto w nie zainwestowac na Sylwka . Szczegolnie jak sie je polaczy to jest fajny efekt :> Cytuj
Marian 0 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Miałem 3 szt. z 07/08 i więcej nie kupowałem i dobrze bo jakoś już mi się znudziły i niezbyt podobały każda leciała w inną stronę mimo że nie było wiatru, ogólnie to na 08/09 nie widziałem ani jednej sztuki żeby ktoś odpalił. Cytuj
TOMEK 11 0 Opublikowano 12 Grudnia 2009 wszyscy się tak jarają nie wiem czym szczerze mówiąc :razz: , cena może niska ale efekt jeszcze niższy Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 12 Grudnia 2009 wszyscy się tak jarają nie wiem czym szczerze mówiąc :razz: , cena może niska ale efekt jeszcze niższy Tomku może dlatego, że Cyrkoblice są specyficznymi fajerwerkami ;]. Nie każdy artykuł wznosi się w górę ruchem wirowym wydając przy tym niesamowity dźwięk . Dla mnie nie ważne jest to jaki ma efekt końcowy tylko liczy się właśnie ten charakterystyczny lot i dźwięk.Żeby nie było OT: cyrko od Jorga miałem tylko raz w życiu i w dodatku kupione w sklepie wędkarskim xD. Efekt jak każda inna cyrko, ale jak najbardziej się opłaca . Cytuj
patryk93 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 W tym roku jakieś słabe te cyrkoblice, prawie wszystkie miały efekt craclingu i do tego bardzo przerzedzony. Z 6 tylko jedna poleciała prościutko reszta jakoś na skos. Nie są najlepsze ale do zabawy ujdą bo są tanie. 8/10 Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Musze powiedzieć, że w tym roku bardzo "napaliłem" sie na Circoblitze od Jorge'a. Jednak zawiodłem sie na nich.Podobnie jak mówił patryk93 również wiele z moich Circoblitzów miało efekt cracklingu i to jakiś wyjątkowo mizerny był ten crackling... Z 12 circoblitz'ów jakie miałem tylko jakies 2-4 miały efekt czerwonych i zielonych gwiazdek.W porównaniu do tych samych Circoblitz'ów ale z poprzednich lat bardzo pogorszył się ich efekt. Moja ocena to 5/10. (daję AŻ 5 bo sa wmiarę tanie) Cytuj
MasterToster 0 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Bardzo ładny circoblitz jak na cenę, fajny crackling.Odpaliłem na płaskiej powierzchni i tak krzywo poleciał Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Mialem je miec w tym roku, ale gdy robilem zakupy, nie bylo ich na stanie. Czytajac wasze opinie wychodzi na to, ze dobrze sie stalo.PS Zamiast nich kupilem cyrko komety i triplexu, ktore wypadly bardzo dobrze. Cytuj
burza09 0 Opublikowano 23 Maja 2010 Kupuje co rok 2 opakowanie czyli 12szt, w tym roku jeden nie poleciał i spalił trochę stół do gry,ale pozostałe cud-miód. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Niestety pogorszył się ich efekt w porównaniu do poprzednich lat,ale za to najpiękniejsze w tym circoblitzu(jak i w innych) jest dzwięk jego lotu oraz trajektoria.Moja ocena:7/10 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ostatnio jak odpalałem, to nie było już kolorowego rozprysku, tylko sam huk + drobny pomarańczowy deszczyk.Albo ceny w górę, albo efekt w dół... Cytuj
Crispers5 1 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Jeden z bardziej opłacalnych produktów. Posiadają różne rozpryski, jedne są z cracklingiem, drugie nie. Ostatnio przez przypadek odpaliłem jednego do góry nogami, trochę się potoczył po ziemi i ... Cytuj
gnz87 1 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zostało mi jeszcze 13 sztuk JM01 których niestety raczej nie użyję. Dla mnie JM01 jest zbyt nieprzewidywalne żeby ich używać. W nowy rok zastukałem jednym do sąsiada w okno z życzeniami noworocznymi... Dobra rada dla użytkowników JM01 - używajcie ich na naprawdę PUSTYM terenie. Cytuj
Maaciek 0 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Sylwester bez nich to nie sylwester,są świetne do zabawy. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Fajna zabaweczka za małe pieniądze 5/5. Chyba w tym roku zrobili jakiś mniejszy efekt ? Też ktoś to zauważył ? Cytuj
Saek 1 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Również zauważyłem że słabo wypadły w tym sezonie. Słabsze w konfrontacji z TXR418 Triplex'a Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 19 Listopada 2012 Cyrkoblitze - jeden z moich ulubionych artykułów z fajerwerków. Miałem JM01 nie raz ;D Ogólnie polecam. Super jest ten dźwięk przy wznoszeniu się, taki motyl na koksie. Cytuj
kamilosz 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Fajne do zabawy przed godziną 00 U mnie co roku są obecne i ani razu sie na nich nie zawiodłem :xmas_biggrin: Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Niebieska Bibułka - Bardzo Fajny Cyrko, wysoko lecący z fajnym dzwiękiem, jęśli chodzi o efekt, dość mała (w tym przypadku) biała peonia, ale za cene 7zł bardzo się opłaca I POLECAM ! P.S Nie wiem czy tylko w tym przypadku ale po wybuchu pełno małych podpalonych kawałeczków, które spadały do samej ziemi xD Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 5 Lutego 2014 Cyrkoblitze mają łady efekt jak za ta cene. moge je naprawde polecic Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi