Krzychu93 5 Opublikowano 13 Listopada 2011 Czy to praawda, że ostatniego dnia 31 grudnia kilka godzin przed zamknięciem sklepu wyprzedają fajerwerki za małe pieniądze ;D ?? Ktoś mi wspomniał że w Tesco 2 lata temu tak było. Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 13 Listopada 2011 To jest możliwe.Bo muszą się jakoś pozbyć towaru. Ale ja osobiście się z tym nie spotkałem. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 13 Listopada 2011 Ja bym na to nie liczył. Tak nawiasem zakupy w hipermarketach to nieporozumienie bo ceny z kosmosu a i towar nie najlepszej jakości.fps Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 13 Listopada 2011 Wątpie bo 31 grudnia zaraz przed zamknięciem sklepu tych fajerwerków nie ma bo są wypkupione i radze nie czekać na ostatnią chwilę bo obejdziesz sie bez fajerwerków. Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 13 Listopada 2011 Moim zdaniem nawet jak fajerwerki zostana to sobie kupuja wlasciciele sklepu i biora do domu.. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 13 Listopada 2011 Nie sądzę by tak było. Znajomy handluje trochę piro przed sylwkiem i on ma taką umowę z hurtownią, że to czego nie sprzeda to hurtownia zabiera to od niego i oddaje mu kasę Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 13 Listopada 2011 Nie sądzę by tak było. Znajomy handluje trochę piro przed sylwkiem i on ma taką umowę z hurtownią, że to czego nie sprzeda to hurtownia zabiera to od niego i oddaje mu kasę Zazwyczaj tak jest, spotkałem się również z tym że fajerwerki leżą gdzieś cały rok i czekają na następny sezon Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 14 Listopada 2011 U mnie w tamtym roku było takie coś w Biedronce Ale już 29 grudnia jakoś ceny były już zniżone ok. 2-3 zł Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 14 Listopada 2011 Ja sie z taką sytuacją spotkałem w Tesco, tak w maju i były wyrzutnie za grosze, zobaczyłem koszyk z kilkoma wyrzutniami i rakietami i bez wahania poszedłem z tatą do kasy. Wyrzutnie były tanie max wyrzutnia kosztowała 11zł i nawet jedna wyrzutni extreme F6 była po 0,25zł Dlatego teraz często tam zaglądam tutaj link z mojego zeszło rocznego stuffu : znajdują się tam właśnie te wyrzutnie i rakiety ( tylko z napisami extreme ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi