Misiek4242 1 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Przyszedł czas, że i ja zakładam sobie tutaj swój temat.Dotarła do mnie przesyłka z fm z takim oto wnętrzem:Wyrzutnie:-Purple Tail (Triplex)-Melodia di fuoco (Tomaszek)-Katmandu (Jorge)-Babel (Jorge)-Indiana (Kometa)Petardy:-Paczka(20szt) Żuków*-3paczki piccolo*-1 paczka piratek(10szt)*-1szt FP3/N* - Nie ma ich na zdjęciuInne:-lont 1cm/s - 2x-lont 10cm/s - 2x+Rura od moździerza do którego szelki i druga rura bedzie kupiona w marketach.Całość: ok 110zł (bez przesyłek)Nagroda za konkurs:- 2 paczki Triple Bang- 2 paczki Double Bang- 1 paczka Pirat (5 strzałówki)- 1 paczka Pirat- 1 paczka fp3/new- 1 paczka fp3/small- 1 paczka red strobe- 1 paczka achtungów- 1 paczka "Wariatka"- 1 włoska petarda COBRA- 1 paczka GROM 4- 3 paczki Big Corsair+ katalogiCałość na dzień 22.12.11 :Prosze o komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 8/10 bo nie ma rakiet, mało petard , no i cóź tylko wyrzutnie. Aż 7/10 za to że b.dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireGorek1 2 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Dobrze dobrane kostki, ale zamiast babela mogłeś red meteora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Z tych kostek będziesz zadowolony, ale babela musisz obłożyć cegłami. Będziesz coś jeszcze zamawiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek4242 1 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Na 90% NIE xD Niestety. Ale chyba w markecie jeszcze dojdzie moździerz. Filip - lubię się pobawić przed 24 ale jednak nie tylko na fajerwerki idzie kasa Będzie moździerz, kuzyn przynosi zawsze jakies rakiety,petardy i inne duperele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hl1030 10 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 podoba mi się że mając mały budżet kupiłeś same kostki a nie pierdoły za to wielki + dla ciebie 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ładnie Sprawdzone wyrzutnie co daje wielki + dla Ciebie Jeszcze tylko jakieś rakietki, moździerz i będzie jeszcze lepiej 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SyneQ 3 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Kostki gitara petard malo itd ale mysle ze dokupisz ;DOgolnie spox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Katmandu 10/10Purple tail 11/10 Babel 6/10co do reszty sie nie wypowiadam bo nie miałem, natomiast vel mówił że melodia di fucco jest świetnaogólnie 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek4242 1 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 To co nie zostało wymienione i nie zostało umieszczone na zdjęciu kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek4242 1 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Nagroda za konkurs graficzny - Dziękuje Wapsterowi za to Najnowsza całość: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 423 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Toś się obłowił B)Zastanawiam się o ile mocniejsza będzie ta Cobra od FP3 Smalli. Masz parę płytek z prezentacji, także życzę miłej lektury i miłego zastanawiania się gdzie przykleić wlepki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek4242 1 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zastanawiam się teraz w jakiej kolejności to odpalać. Odpalam pojedyńczo, ale chciałbym początek zrobić taki efektowny Oczywiscie jak na mój stuff.Na początku połączyłbym szybkopalnym lontem 2 czerwone strobo, w międzyczasie palenia się strobo, polecą 2 szelki, a jesli kuzyn bedzie miał rakiety to także rakiety, od szelek szybkopalnym podpiąc pod katmandu lub Babel, a potem już normalnie osobno strzelać. Opłaca się to? Warto takie coś zrobić? I tutaj pytanie. Ile mniej wiecej pali się red strobe z Trilpexa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 423 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Red Strobe z Triplexa powinien świecić koło 25 sekund. Jeszcze swojego nie odpalałem, ale sugeruję się czasem trwania z video z YouTube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Naprawdę bardzo ładny stuffik !Wybrałeś jedne z lepszych kostek w tym przedziale cenowym, jest także sporo petard do zabawy, więc myślę, że będziesz z tego stuffu zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9ogonuf 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zastanawiam się teraz w jakiej kolejności to odpalać. Odpalam pojedyńczo, ale chciałbym początek zrobić taki efektowny Oczywiscie jak na mój stuff.Na początku połączyłbym szybkopalnym lontem 2 czerwone strobo, w międzyczasie palenia się strobo, polecą 2 szelki, a jesli kuzyn bedzie miał rakiety to także rakiety, od szelek szybkopalnym podpiąc pod katmandu lub Babel, a potem już normalnie osobno strzelać. Opłaca się to? Warto takie coś zrobić? I tutaj pytanie. Ile mniej wiecej pali się red strobe z Trilpexa? ja na twoim miejscu strzelałbym pojedyńczo, bo nie masz tego nie wiadomo ile, poszłoby to w 10-15min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek4242 1 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Dlatego chciałem tylko początek zrobić taki. Strobo, 2 szelki od moździerza + wyrzutnia poczatkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9ogonuf 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 no nie wiem, zrobisz jak będziesz chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DreSzCzyK Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Dobre kostki wybrałeś co do melodia di fucco podobno dobre wrażenie robi również ją mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek4242 1 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Przygotowania. Tak jak mówiłem. Początek bedzie łączony. Moze jeszcze moździerz albo cos dojdzie do początku...I pytanie. Czy strobo moze byc w odległosci około 40-50 cm od wyrzutni? Czy nie odpalą sie one od tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 obklej bardziej wyrzutnie, a lont połącz opaskami, drucikami lub taśmą malarską, ponieważ taśma pakowa może ci się rozkleić jak jest kiepskiej jakości na mrozie.Kolorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek4242 1 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Tak jak strobo drucikami złączyłem to tez złacze reszte xD Nie bede łączył wyrzutni ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi