Feallan 0 Opublikowano 16 Listopada 2011 Witam! Mam problem,chce kupić fajerwerki na fajerwerki-korsarz.pl,i mam pytanie,tam sie zamawia i płaci przy odbiorze(wysyłka za pobraniem)? Nigdy nie kupowałem w internecie,wiec niewiem,prosze o pomoc. Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 16 Listopada 2011 Tam masz dwie opcję 1. Przesyłka za pobraniem czyli płacisz przy odbiorze paczki ( 23,90zł )2. Przesyłka płatna przelewem czyli najpierw robisz przelew a po zaksięgowaniu kasy na ich koncie wysyłają ci paczkę ( 19,90zł )Zresztą tutaj masz : http://www.fajerwerki-korsarz.pl/sklep/dostawa-pm-3.html Wysyłka za pomocą firmy kurierskiej : "siódemka "Dostawa paczki tak maks 3-4Dni ogólnie sklep bardzo lubiany i POLECANY ! Cytuj
0 MajsterD12 5 Opublikowano 16 Listopada 2011 I jeszcze jedno dowóz gratis na terenie Krakówa i Bielska-Białej wystarczy wpisać w notatce klienta. Cytuj
Pytanie
Feallan 0
Witam! Mam problem,chce kupić fajerwerki na fajerwerki-korsarz.pl,i mam pytanie,tam sie zamawia i płaci przy odbiorze(wysyłka za pobraniem)? Nigdy nie kupowałem w internecie,wiec niewiem,prosze o pomoc.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi