Feallan 0 Opublikowano 17 Listopada 2011 Witam,mam pytanie,chce kupic jakies rakietki na fajerwerkimarket.pl,niewiem co mam kupic,a niechce czegos lipnego trafic,jakie rakietki do 25zl zamowic? Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 17 Listopada 2011 Witam,mam pytanie,chce kupic jakies rakietki na fajerwerkimarket.pl,niewiem co mam kupic,a niechce czegos lipnego trafic,jakie rakietki do 25zl zamowic? JR8 Diabolo http://fajerwerkimarket.pl/stProduct/show?url=diabolo-jr8Mysle, ze nie tylko ja polece ci te rakiety. Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 17 Listopada 2011 Tak myślę też że JR8 to najlepszy wybór do 25zł Polecam ! a do tych JR8 dokup jeszcze jedną paczkę rakiet Serii diabolo JR2JR8+JR2 = hmm koło 25zł i masz zabawy po uszy Cytuj
0 SyneQ 3 Opublikowano 17 Listopada 2011 Jak inni pisza JR8 albo JR6 x2 ;DMam JR6 i mialem i polecam super sa jak na ta cene ! ;D Cytuj
Pytanie
Feallan 0
Witam,mam pytanie,chce kupic jakies rakietki na fajerwerkimarket.pl,niewiem co mam kupic,a niechce czegos lipnego trafic,jakie rakietki do 25zl zamowic?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi