przemo312132 14 Opublikowano 18 Listopada 2011 Cześć ! Witam was w moim temacie o stuffie całkiem Nowym całkowicie odmienionym ! Na wstępie : [ Zdjęcia ]Zdjęcie Stuff Klik ;>Następnie : [ Film ] - Karabinki czyli dalsza część stuffu " " http://www.forumfajerwerki.pl/topic/7714-karabinki-i-inne/page__pid__80372#entry80372 W razie jakichkolwiek Pytań ! proszę pisać w poście a na pewno odpowiem !W temacie będę podawał info na temat np : łączeń wyrzutni , dokupienia czegoś , itp 1 Cytuj
ckpmartini 0 Opublikowano 18 Listopada 2011 będziesz coś jeszcze kupował czy to wszystko jeśli tak to mam nadzieje że będą to jakieś wyrzutnie Cytuj
przemo312132 14 Autor Opublikowano 18 Listopada 2011 będziesz coś jeszcze kupował czy to wszystko jeśli tak to mam nadzieje że będą to jakieś wyrzutnie Hmm trudno powiedzieć czy będę kupował ale raczej kupię wyrzutnie z Biedronki lub innego marketu Cytuj
Filip 5 Opublikowano 18 Listopada 2011 Pierwsze podstawowe pytanie, ile cię kosztował stuff? ;x Cytuj
przemo312132 14 Autor Opublikowano 18 Listopada 2011 Pierwsze podstawowe pytanie, ile cię kosztował stuff? ;x Zaskoczyłeś mnie xD : ponieważ cały stuff miałem już we wrześniu a od tego czasu sporo się wystrzelało Więc tak zaokrąglając to 400zł za same fajerwerki Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 18 Listopada 2011 No to teraz piro do wora i do jeziora żeby znowu się nie wystrzelało zanim sylwester przyjdzie Cytuj
mantis 433 Opublikowano 18 Listopada 2011 Ktoś tu polubił Explosive I i to na zabój Szykujesz jakiś super-extra-mega-ultra-hiper-giga karabinek? Cytuj
Kubaguzik 0 Opublikowano 18 Listopada 2011 Hah ja tez wczoraj dostałem stuff, a tyle już wystrzelałem, trzeba się powstrzymać, ale ciężko Fajny stuff, będzie dużo strzelania Cytuj
przemo312132 14 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 Ktoś tu polubił Explosive I i to na zabój Szykujesz jakiś super-extra-mega-ultra-hiper-giga karabinek? Niee nie bd e mega hiper giga karbinku.. tutaj masz moje karabinki : nic wielekiego ale... : http://www.forumfajerwerki.pl/topic/7714-karabinki-i-inne/page__pid__80372#entry80372-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------9ogonuf więcej explosive-ów nie mieli ? :w00t: Mieli mieli miałem więcej paczek Cytuj
przemo312132 14 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 doszedłem do wniosku że w moim pokazie będę odpalał szelki na ziemi ... A co wy o tym myślicie Ma to wyglądać tak tylko że będą 4 sztuki i wiele mniejszy efekt od tej od 0:09 min Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 19 Listopada 2011 doszedłem do wniosku że w moim pokazie będę odpalał szelki na ziemi ... A co wy o tym myślicie Ma to wyglądać tak tylko że będą 4 sztuki i wiele mniejszy efekt od tej od 0:09 min Bardzo dobry pomysl. Wyrzutnie tez odpalaj na ziemi. A petardami rzucaj do nieba.. Cytuj
przemo312132 14 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 Bardzo dobry pomysl. Wyrzutnie tez odpalaj na ziemi. A petardami rzucaj do nieba.. Jeśli chodzi ci o marnowanie szelek to nie mi to nie robi chcę dla urozmaicenia pokazu A jeśli o bezpieczeństwo to na polu jak już ten pokaz będzie Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 19 Listopada 2011 Jeśli chodzi ci o marnowanie szelek to nie mi to nie robi chcę dla urozmaicenia pokazu A jeśli o bezpieczeństwo to na polu jak już ten pokaz będzie Ja nie widze sensu w odpalaniu szelek na ziemi. Cytuj
sylar 3 Opublikowano 19 Listopada 2011 A jeśli o bezpieczeństwo to na polu jak już ten pokaz będzie A gdzie niby miałby być? w domu? :> nie wiem czy jest sens odpalania takich szelek na ziemi, w ogóle nawet nie mam pojęcia jakby to wyszło ale bankowo nie tak jak na tym filmiku który wrzuciłeś troszkę gabaryty inne Cytuj
przemo312132 14 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 A gdzie niby miałby być? w domu? :> nie wiem czy jest sens odpalania takich szelek na ziemi, w ogóle nawet nie mam pojęcia jakby to wyszło ale bankowo nie tak jak na tym filmiku który wrzuciłeś troszkę gabaryty inne Jak pojadę na działkę to odpalę jedną na ziemi i zobaczę+nagram dla was filmik Cytuj
Filip 5 Opublikowano 19 Listopada 2011 To jest cholernie nie bezpieczne, co z tego że na polach, babcia z psem będzie szła i co? A już nawet nie chodzi o ludzi a o same pola ! Tak możesz spowodować pożar, szelki nie są do użytku na ziemi :X Cytuj
przemo312132 14 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 To jest cholernie nie bezpieczne, co z tego że na polach, babcia z psem będzie szła i co? A już nawet nie chodzi o ludzi a o same pola ! Tak możesz spowodować pożar, szelki nie są do użytku na ziemi :X Jak pożar jak tam budynków nie ma i kto o 24:00 będzie po polu chodził xD ?A wql to śnieg się nie pali Cytuj
9ogonuf 1 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Bardzo dobry pomysl. Wyrzutnie tez odpalaj na ziemi. A petardami rzucaj do nieba.. uwierz mi Ponq hahaha że jak przeczytałem twoją odpowiedź to śmiałem się przez następne 5min i nadal nie mogę przestać :laugh: Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Postawiłeś na petardy co dla mnie to trochę głupota Mogłeś za to mieć jakąś fajną kosteczkę, ale twój wybór Ocena: 7/10 Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Widzę że postawiłeś na dobrą zabawę co bardzo cenie bo przecież po to jest sylwester, wszystko było by w porządku gdyby zamiast tylu dupereli pojawiły się małe kostki 8/10.Pozdrawiam CV B) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi