MrLanC 1 Opublikowano 19 Listopada 2011 Witam , Otóż przymierzam się do kupna fajerwerków na wyżej wymienionej stronie i pytanie mam do was : czy pare dni przed sylwestrem ceny na na tej stronie pójdą w górę czy też może spadną?Czy może znacie inne strony? tańsze , lepsze jakościowo , bardziej pewne?Czekam na wasze odpowiedzi Pozdrawiam. Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 19 Listopada 2011 Parę dni przed sylwestrem na pewno nie kupuj bo nie dostaniesz tego co będzie chciał poprzez "sylwestrowy szał" Co do innych stron to najbardziej cenowo i asortymentowo polecałbym Ci fajerwerki-net.pl Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 19 Listopada 2011 Ja radziłbym Ci kupować teraz, później mogą być braki asortymentu i wiadomo święta, mogą być problemy z paczką. Ja polecam Ci fajerwerkimarket.pl Jest tam najtaniej i największy wybór, lecz fajerwerki-net.pl też ma dobre ceny i jakość. Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 19 Listopada 2011 Kupuj teraz potem jak pisali wyzej moze nie byc duzej ilosci towaru przeslylka moze sie opoznic bo wtedy sporo osob zamawia Cytuj
Filip 5 Opublikowano 19 Listopada 2011 Już ceny na FM podniosły się o wiele.. NP. Katmandu kosztuje 8zł więcej niż ostatnio Jeśli masz doświadczenie, polecam demonyognia.pl czyli tanie fajerwerki, by zaopatrzyć się w szelki 2" Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 20 Listopada 2011 Już ceny na FM podniosły się o wiele.. NP. Katmandu kosztuje 8zł więcej niż ostatnio Chyba porownujesz z promocja, gdy byly ceny bez vatu..Jak na razie niektore ceny podniosly sie o jakies 10%. Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja polecam zakup w sklepie www.taniefajerwerki.pl Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 20 Listopada 2011 Jeżeli interesują Cię ciekawe kostki to zajrzyj na: http://www.maxsem.pl/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi