Bartekeuro 65 Opublikowano 19 Listopada 2011 Dopiszcie kilka zdac do temau. Czym blizej sylwestra to? Co robicie, jak umilacie ten czas, ktory pozostal itp Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 19 Listopada 2011 Czym bliżej do sylwka tym mam większe załamanie. 250 Polskich ZŁ CO TO JEST?! Cytuj
TheGospodarz 1 Opublikowano 19 Listopada 2011 Czym bliżej do sylwestra to mam coraz większą chęć coś wystrzelić Czym bliżej do sylwestra tym bliżej do świąt/wakacjiCzym bliżej do sylwestra tym coraz więcej świątecznych reklam ;PCzym bliżej do sylwestra tym coraz więcej fajerwerków w sklepach/marketach itd ;P Cytuj
Filip 5 Opublikowano 19 Listopada 2011 Czym bliżej do sylwestra tym mam coraz większą podjare że już niedługo wystrzelę te <patrzy_na_stuff> cudeńka Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 27 Listopada 2012 Hahhaha. Ja również mam ochotę coś wystrzelić niestety, zaraz muszę jechać na praktyki Cytuj
Bartekeuro 65 Autor Opublikowano 27 Listopada 2012 Czym blizej to coraz bardziej mysle w czym i jak to powynosic ;D 115 kg Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 27 Listopada 2012 Czym bliżej sylwestra coraz bardziej ludzi wk***iacie :D/> Cytuj
ThePiroMan 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Czym bliżej do sylwestra tym coraz więcej fajerwerków w sklepach Cytuj
Ad WróGost 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Czym bliżej do sylwestra tym bliżej do nowego roku ;(. Znów ta myśl że po tym całym szaleństwie trzeba czekać cały rok aby znów tak zaszaleć . Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 20 Grudnia 2012 To bardziej się wkurzam, bo prócz kostki z KOMETY, rac i paczki fp3 nic jeszcze nie mam! Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Czym bliżej do sylwestra tym coraz mniej petard do strzelania xD Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Im bliżej przerwy świąteczno - noworocznej, tym więcej nauki w mojej szkole :xmas_sad: . Ale jak już się zacznie, to muszę siegać po pikolaki, które zaspokajają apetyt na sylwestra. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Bardziej się chce strzelać i jakoś milej jest endriu123457 Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Lepiej się czuję , na duszy i ciele Jestem Wesoły ..: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi