Skocz do zawartości
  • 0

Ocena Planu Matek711

Pytanie

Opublikowano

Plan po dłuższym zastanowieniu wybrałem w końcu. Raczej na 99% będzie to Zamówione. oceniać komentować uwagi mile widziane oraz propozycje jak się coś
Komuś nie podoba :P Będę Zamawiał na F/K

TXB475- PAINTING SKY
JW408 - Show of Fireworks
JW07 - Mars - Seria Big Bang
JW01 - Saturn Missiles - Katiusze
JW11 - Ballet
EX1 - Explosive I
Flash - JF66
JW26 - Katmandu
JW90 - Show of Fireworks

Suma: około 350 zł

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Wywal Marsa i kup TXB798 Concept za 24,90zł i tak samo z JW11 i EX1 wywal i kup P1203 - KORSARZ 4,90 zł i FP3 SMALL 9,50 zł i jak będziesz miał troche kasy to dokup jeszcze te rakiety JR8 za 18,90zł. A tak to jest ok tylko temat troche nieczytelny.

• 0
Opublikowano

Powiem tak nie gustuje za bardzo w petardach ex1 spokojnie mi wystarcza tak do zabawy co do Jw11 to raczej robię mały pokaz i się przyda na początek. Rakiety Moim zadniej strata kasy lepiej wybrać wyrzutnie niż rakiety kupować do do zamiany Marsa na Concept to się zastanowię

• 0
Opublikowano

Jedynie co mi się nie podoba to Jw26 (jakoś nie przypadła mi do gustu). Co do zamiany Marsa na Concepta to ja bym tego nie robił. Miałem obie kostki i owszem Concept jest niezły ale z Marsem według mnie nieznacznie przegrywa :P