cysiaczek 0 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Jezeli chodzi o wyrzutnie Trole to nie jest odosobniony przypadek w tym roku (pare osob po sylwestrze opisywalo podobny przypadek na tym forum). Nikomu nic sie nie stalo, ale wkurzylem sie bo to byla pierwsza wyrzutnia, a niektorzy stracili ochote na ogladanie nastepnych. Cytuj
witus 0 Opublikowano 17 Stycznia 2008 cysiaczek, nikomu nic się nie stało?? no to już wiem, żeby nigdy nie kupować troli : Nie będziesz kupował, bo po prostu ktoś trafił na wadliwy przypadek?Ja kupując Trole byłem przygotowany, że może być z nią jakiś problem. Jednakże doskonale ją obłożyłem ze wszystkich stron i nic się nie stało. No, fontanna tylko zamiast świecić to 'eksplodowała' do góry, ale potem było już OK.@cysiaczekA jak i czym była obłożona ta wyrzutnia? Cytuj
cysiaczek 0 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Wurzutnia z jednej strony opierala sie o kawalek murka (pozostalosci po wedzarni), z drugiej przycisnieta byla cegłą. A co to ma do rzeczy? Wyrzutnia rozpadla sie na czesci pierwsze, kazda rura osobno. Chociaz w tym przypadku wystarczylo zachowac odpowiednia odleglosc, ale jakos mnie nikt nie sluchal. Potem grzecznie jak baranki wszyscy oddalili sie ;] Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Mój film tej wyrzutni z Sylwestra 2007/2008. Na szczęście moja nie była jakaś wadliwa :grin: :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=tRQ1ZhVZY88 Cytuj
witus 0 Opublikowano 28 Lutego 2008 E tam, większość twierdzi że jest to jakaś wadliwa wyrzutnia, a ja jakoś trafiłem na dobry egzemplarz Wyrzutnia była dobrze obstawiona, bo słyszałem sporo, że mniejsze mają większą tendencje do przewracania się. Jedyne, co u mnie było "nie tak" to fontanna - zamiast świecić, jak gdyby "eksplodowała" do góry, a potem była dość długa przerwa w oczekiwaniu na wystrzały. Same efekty są niezłe, choć nie ukrywam że trochę małe, ale jak na tą cenę więcej nie można było się spodziewać Mój film: http://pl.youtube.com/watch?v=4vPUS9lThGY Cytuj
piroman2010 0 Opublikowano 6 Grudnia 2009 a coś by się stało jak by ją okleić taśmą żeby rurki się nie rozleciały Cytuj
Crispers5 1 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 a coś by się stało jak by ją okleić taśmą żeby rurki się nie rozleciały Najpierw zerwał bym etykietę, a poźniej obkleił taśmą. Cytuj
Jango 0 Opublikowano 17 Października 2010 Miałem to w stuffie 2006/2007 Według mnie bardzo ładna fontanno-wyrzutnia Cytuj
bx2 6 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Jak na 7 zł bardzo ciekawy i opłacalny artykuł. Najbardziej podobała mi się fontanna na początku. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 7 Maja 2011 Bardzo ładna Fontanno-Wyrzutnia 10/10 mam ją co roku i jest w sam raz do zabawy a nawet na rozpoczęcie pokazu Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Świetna fontanno-wyrzutnia, która na jej rozmiary ma wielkie rozpryski! :O Efekt długo utrzymywał się, a przy pierwszych strzałach rozpryski spadały na ziemie Polecam! Cytuj
Jango 0 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Miałem Trole 2 lata temu, i byłem mile zaskoczony, spodziewałem się trochę mniejszych rozprysków, moja ocena 8,5/10 Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 1 Grudnia 2013 fajna fontanno wyrzutnia opłacalna polecam 10/10 endriu123457 Cytuj
MrArtur 0 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Świetna wyrzutnia a zarazem fontanna. Efekt wybuchu bardzo duży. Warta ceny. Aktualny efekt: Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Nawet fajna wyrzutnia duże są te efekty polecam bo jest tania 10/10 http://www.youtube.com/watch?v=nZbWFyRIMEg Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Moja zeszłoroczna, zapomniałem dodać: http://www.youtube.com/watch?v=Bo2tVtr-2A0 Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 16 Stycznia 2018 To była pierwsza moja fontanno-wyrzutnia.Wyrzutnia jest tania.Efekty ma ładne.Ja kupiłem ją za 8 zł na promocji.Więc się bardzo opłacało.Moja ocena to:7+/10.Nawet polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi