kosteczko 0 Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam. Mam dość prymitywne pytanie , ale szczerze mówiąc to na serio nie wiem ;]Jest jakaś różnica w pudełku, bądź napisach na nim pomiędzy fp3 a fp3 new ? Cytuj
0 kosteczko 0 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 jak czytam posty to najczesciej wszędzie pisze fp3new, natomiastzawsze zaopatrywałem się w zwykłe fp3 ;]i teraz nie wiem czy to jest to samo, czy new mają nadzwyczajne zdolności xd Cytuj
0 fpshooter 12 Opublikowano 21 Listopada 2011 To jest tylko oznaczenie handlowe. A od tego roku zamia st petard fp3/fp3 new mamy odpowiednik sprowadzony przez Triplexa, czyli petardy 859, których moc niewiele ustępuje starym dobrym FP3, podobnie jak la Bomby są to bardzo dobrej jakości petardy. Dodam jeszcze ciekawostkę, że fptrójki nazywały się kiedyś "decybele nitro". fps Cytuj
0 tomszak 1 Opublikowano 21 Listopada 2011 FPS mowisz ze ustepuje skoro velibrum porownywał obie petardy i były jednakowe? :> Cytuj
0 persik06 0 Opublikowano 21 Listopada 2011 FPS mowisz ze ustepuje skoro velibrum porownywał obie petardy i były jednakowe? :> FPS ?? Fp3 New jest trochę głośniejsze od normalnego. Moje porównanie Cytuj
0 kosteczko 0 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 Np. w szczecinie 2 lata temu jescze jak malo osób nimi się "jarało" nazywane byly samymi decybelami również przez sprzedających ;]pamiętam że kupowałem je wtedy po 6-8 zł coś w tym stylu i to na takim małym stoisku z bagażnika Pozdrawiam Cytuj
0 fpshooter 12 Opublikowano 22 Listopada 2011 FPS mowisz ze ustepuje skoro velibrum porownywał obie petardy i były jednakowe? :> Może to efekt psychologiczny, to tak jak z F3N i la Bombami, poza tym trzeba by więcej testów wykonać, żeby być pewnym, bo petarda petardzie w paczce nierówna. Wszystko zależy ile się Chińczykowi fb sypnęło i czy chciało mu się dokładnie zatyczki i korpus zrobić.fps Cytuj
0 Ben_sage 26 Opublikowano 25 Listopada 2011 Odpalałem obie jednocześnie, New z flarą jest o jakieś 5%-7% głośniejsza i ciup większy bass.Poza tym fp3 jest 7zl/30szt a fp3 new 12-20zl chociaż już chyba ich nie produkują.Małe różnice - generalnie tyle już ich wypaliłem że zachwyt huku minął i mam wrażenie ze wszystkie slabe 3 Lata temu jak kolega przyniósł z bazaru włączały się alarmy i robiło swoje, jeszcze 2 lata temu miałem je na sylwka były ok - teraz końcowe partie fp3 new sporo słabsze. Cytuj
0 fpshooter 12 Opublikowano 25 Listopada 2011 Odpalałem obie jednocześnie, New z flarą jest o jakieś 5%-7% głośniejsza i ciup większy bass.Poza tym fp3 jest 7zl/30szt a fp3 new 12-20zl chociaż już chyba ich nie produkują.Małe różnice - generalnie tyle już ich wypaliłem że zachwyt huku minął i mam wrażenie ze wszystkie slabe 3 Lata temu jak kolega przyniósł z bazaru włączały się alarmy i robiło swoje, jeszcze 2 lata temu miałem je na sylwka były ok - teraz końcowe partie fp3 new sporo słabsze. Pomyliłeś sobie FP3 new z FP3 small fps Cytuj
Pytanie
kosteczko 0
Witam. Mam dość prymitywne pytanie , ale szczerze mówiąc to na serio nie wiem ;]
Jest jakaś różnica w pudełku, bądź napisach na nim pomiędzy fp3 a fp3 new ?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi