Gibon 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Cześc Wszystkim Mam pytanie odnośnie sklepu którego adres jest w temacie czy warto w tym sklepie kupować fajerwerki chodzi mi o ich jakość jaki i o dostawę do domu czy szybko przychodzą . Proszę o wasze opinie na temat tego sklepu Z góry dziękuje ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Robilem tam zakupy 1 raz i bylem zadowolony. Przesylka doszla szybko, bez problemow. Sklep moge ci polecic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibon 0 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Aha dzięki za pomoc heh pierwszy raz bedę robił zakupy właśnie w tym sklepie i wolałem się upewnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesio 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Z czystym sumieniem mogę polecić Ci ten sklep Robiłem tam zakupy za kwotę około 220zł zamówienie składałem w piątek o 23:00, w poniedziałek od rana przyszło potwierdzenie, a we wtorek o 11:00 paczka była już w domciu ceny są niskie, sklep posiada bogaty asortyment, lecz z zamawianiem radziłbym Ci poczekać do piątku, może jakaś fajna promocja się trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Szukaj!http://www.forumfajerwerki.pl/topic/4093-wwwfajerwerki-netpl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi