konrad940 1 Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam.Chcę żebyście zobaczyli co można zmienić lub dodać interesuja mnie głownie lepsze wyrzutnie po babelu są rzeczy do zabawy +/- 110zł do tego dojdą rzeczy z biedronki Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 23 Listopada 2011 Ja bym Za babela dał Kasopeje, a za jedną z kostek z Tripla Wenusa. Cytuj
0 luxor 2 Opublikowano 23 Listopada 2011 A nie lepiej zajrzeć do Groma? Widzę, że jesteś z Częstochowy to raz miałbyś taniej a dwa nie zapłaciłbyś za wysyłkę Cytuj
0 fpshooter 12 Opublikowano 23 Listopada 2011 Dokładnie tak jak luxor napisał, nie baw się w FM, tylko śmigaj do Groma. Nie dość, że będziesz miał większy wybór, to jeszcze fachowe doradztwo na miejscu i super ceny. Za 110 zł w gromie proponuję:JW06, JW08, TXB603, TXB604, TXB605 i JW4055. fps Cytuj
Pytanie
konrad940 1
Witam.
Chcę żebyście zobaczyli co można zmienić lub dodać interesuja mnie głownie lepsze wyrzutnie po babelu są rzeczy do zabawy +/- 110zł do tego dojdą rzeczy z biedronki
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi