Gibon 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam chciałbym zrobić mój pierwszy pokaz ale nie wiem co kupić xD Kwota do wydania to 320 zł sklep w którym chce kupić to fajerwerki-net.pl Chciałbym za ta kwotę kupić około 10-12 kostek jeśli da radę proszę o pomoc I czekam na wasze propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarcePAN 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Za ta kwotę masz 10 sprawdzonych,ciekawych kostek:> ORIENT> Pluton - Seria BIG BANG> WENUS-Seria BIG BANG> Mars - Seria BIG BANG> Concept> X-emotion> Painting sky> Purple tail> Magic key> Mont Everest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gibon 0
Witam chciałbym zrobić mój pierwszy pokaz ale nie wiem co kupić xD Kwota do wydania to 320 zł sklep w którym chce kupić to fajerwerki-net.pl Chciałbym za ta kwotę kupić około 10-12 kostek jeśli da radę proszę o pomoc I czekam na wasze propozycję
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi