TwiSssteR 0 Opublikowano 24 Listopada 2011 http://i41.tinypic.com/5x0snq.jpgStuff:Maxsem:-Eye-Fireworks World-Splendid River-Blue Sky-Silver Rain-Beautiful Night-Mine Plan-Festival Day-Brave Warrior-Garden City-Artillery Shells 2"-Fantazja <= Fontanno/wyrzutnia-Magical Shot 20 <= rzymiakiZakupy u Pokiego:-JW408-JW418Taniefajerwerki: Bomba 1.75" cylindryczna Efekt ładunku: red green blue + big silver chrys x 4 szt. Bomba 1.75" cylindryczna Efekt ładunku: gold wave green glitter x 4 szt.Bomba 1.75" cylindryczna Efekt ładunku: purple star + green glitter x 4 szt. Bomba 1.75" cylindryczna Efekt ładunku: silver wave red glitter x 4 szt. Bomba 1.75" cylindryczna Efekt ładunku: red wave crackling x 4 szt. Bomba 1.75" cylindryczna Efekt ładunku: time rain willow green glitter x 4 szt. Bomba 1.75" cylindryczna Efekt ładunku: yellow blue white glitter x 4 szt. Bomba 2" (QM) Efekt ładunku: Red Wave x 4 szt. Bomba 2" (QM) Efekt ładunku: Blue Star White Glitter x 4 szt. Bomba 2" (QM) Efekt ładunku: Crackling Willow x 4 szt. Rura 2" x 1 szt. Cena całości: trochę ponad 1,3 Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 25 Listopada 2011 Muszę pochwalić fakt, że się nie pierniczyłeś z drobnicą tylko poszedłeś w konkrety. Stuff bardzo oryginalny, oparty na mniej popularnych produktach Maxem'a. Dziwi minie tylko fakt, że masz jedną rurę do kulek, chyba że lubisz zabawę. Ja kiedyś jak z jednej rury musiałem odpalić 20 bombek to mi się już po 5 znudziło. Dopisz jeszcze w pierwszym poście listę artykułów i sumaryczną kwotę i będzie gitara.fps Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 25 Listopada 2011 Naprawde dobrze dobrane kostki. Napisz jeszcze co zamierzasz kupić z drobiazgów Ile dałeś za to wszystko? Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 25 Listopada 2011 Naprawdę Dobrze Dobrałeś kostki z maxsema.będziesz miał bardzo dużo zabawy z szelkami,(każdy musi się pobawić). Cytuj
Mks 2 Opublikowano 25 Listopada 2011 no,no widzę same konkrety.Zamierzasz kupić jakąś drobnicę? Cytuj
TwiSssteR 0 Autor Opublikowano 26 Listopada 2011 MajsterD12 & Mks : no właśnie te 40 szelek to moja "drobnica" stąd ta jedna rura Cytuj
Damian26 2 Opublikowano 26 Listopada 2011 Bardzo dobry suff same konkrety to mi się podoba.Będziesz miał udanego sylwka. Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 26 Listopada 2011 Jestem pod sporym wrażeniem, stuff bardzo dobrze i mądrze ułożony. Wyrzutnie świetnie dobrałeś, zapewne JW418 odpalisz na finał. Oceniam na zasłużone 10/10 Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Świetny stuff, wybrałeś najlepsze kostki Maxsema. Dobrze, że się mnie posłuchałeś i nie wziąłeś tych setek Mam nadzieje, że robisz pokaz, bo szkoda aby zmarnować tak dobry stuff na pojedyncze odpalanie Moja ocena: 10/10Pozdrawiam Cytuj
glosal 0 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ostro pojechałeś, same konkrety widze i są szelki również czekam na filmy tych wyrzutni maxsema. 10/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi