przemo312132 14 Opublikowano 28 Listopada 2011 Produkt : JM11 Świetlik Efekt : Błysk i trzaskające iskierki .Wymiar : 153:114:51 <NWP> Cytuj
JW90 0 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Jeśli się nie mylę są one w zestawie Pyromix Oto filmik mojego autorstwa. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Bardzo ciekawy produkt. Błyska przez kilka sekund, a następnie wybucha dawką cracklingu. Dobre urozmicenie. Podobnej rzeczy jeszcze nie widziałem na rynku. Polecam! Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 28 Stycznia 2013 To jest coś jak strobo tylko z iskrami na końcu ?? Gdzie można nabyć ten produkt ? Cytuj
marcelfire 0 Opublikowano 28 Stycznia 2013 To jest coś jak strobo tylko z iskrami na końcu ?? Gdzie można nabyć ten produkt ? W zestawie pyromix jest ich 6. Cytuj
JW90 0 Opublikowano 28 Stycznia 2013 To jest coś jak strobo tylko z iskrami na końcu ?? Gdzie można nabyć ten produkt ? Zestaw pyromix 6 sztuk mogę ci zrobić fotke jak wyglądają :)/> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi