Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ktorej przewaznie wychodzicie z glownym strzelaniem?
Ja np srenio pol godz po polncy, jak sie troche uspokoi.

Opublikowano

Ja wychodze o 11.50 czekam do 12.00 i strzelam. :)

Opublikowano

Ok 23.20 ide postrzelac fp3 jakies rzymiaki male
A ok 00:10 odpalam wyrzutnie mozdzierze itd

Opublikowano

A ja wychodzę 2minutki przed północą
A kiedy odpalam to różnie bywa ;)

Opublikowano

Ja zwykle o 20.00 wychodze przed dom i odpalam czegoś po jednym np szelke, rakiete, później do 23.00 strzelam pierdołami, o23.30 idę rozstawiać wyrzutnie, gdy zaczyna się odliczanie odpalam aż mi się skończy

Opublikowano

Wychodze o mniejwięcej godzinie 20:00, strzelam motylkami, cyrcoblitzami i tak dalej, a na godzine 00:00 ide do domu :) po 30 minutach jak się uspokoi wychodze postrzelać wyrzutniami :)

Opublikowano

ja cały dzień strzelam:D o 00:20 zaczynam głównymi(wyrzutniami,moździerzami,rakietami) Ogólnie to kupuje dużo petard i starcza mi na cały dzień

Opublikowano

W sumie to do południa siedzę w domku i do sklepu z kolegą po jakiegoś szampana i troszkę browarów dla mnie i znajomych... od 15 cały czas zabawa z przerwami na jedzenie, muzykę (sylwestrową), klimat i tak do godziny zero a dalej to już wiadomo ;)
PZDR CraV

Opublikowano

Przeważnie wychodziłem za 15 minut przed 24 ;) Teraz robiąc pokaz wyjdę chyba o 23:30 :)

Opublikowano

Od 10:00 rano do następnego dnia :D

Opublikowano

Ja zazwyczaj wychodzę około godziny 12:00 i strzelam petardami i innymi duperelami do 20:00 z przerwami na obiad, kompa, i TV. Tak od 20:00 praktycznie cały czas siedzę w oknie i podziwiam efekty(mieszkam ok.1,5km od centrum wsi) :happy: o 22:00 wychodzę odpalić kilka rakiet, petard i szelek :D A ostatni raz w roku wychodzę o około 23:30 (szykuje sobie kurtkę itp. ustawiam wyrzutnie, butelki itd.) I później to już tylko czekam z rodziną aż straż włączy syrenę :D No i JAZDA :laugh:

Opublikowano

Ja to tak :D strzelam cały dzień picollo żuki i potem jak będzie gdzieś godzina 20-21 postrzelam sobie fp3/small, rzymskie ognie, rakiety. A główny pokaz rozpoczyna się o 24 :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja wychodzę ok. 23:50, a parę minutek po 00:00 zaczynam strzelać.

Opublikowano

Zacznijmy od tego że zawsze w sylwestra próbuje spać jak najdłużej żeby mi szybciej czas zleciał :laugh:Oczywiście jak wstaje to na ustach wielki banan że dzisiaj jest ten dzień :D
Zjem obiad i gdzieś tak o 14/15 wychodzę sobie na balkon z różnego rodzaju petardami i duperelami .Potem jest godzina 16/17 to siedzę na forum fajerwerki oczywiście żeby ciągle szybko mi czas mijał :D A, o 23,30 wychodzę z już wyrzutniami.

Opublikowano

Od rana strzelam jakimiś petardami, jak się ściemni to jakieś rakietki itd, a o 24 wychodzę ze wszystkim i czekam aż się wszyscy wystrzelają i potem sam zaczynam sobie strzelać :D

Opublikowano

Wychodze jak mi się podoba, ale jest jeden bardziej stały termin to 31 grudnia pomiędzy 16.00-17.00.

Opublikowano

Około 13 idziemy z kolegami postrzelać petardami, następnie wychodzimy o 18 i nawalamy z przerwami do 23.00 o 23.00 do domku na życzenia i szampana o 23,45 wychodzę ustawić pokaz i odpalam po skończeniu się miejskiego pokazu(mieszkam w centrum).

Opublikowano

Zaczynam od 10-11 Strzelam ile sie da ;d z kolegami sciemni sie cyroblitz mniejsze rakiety i tak o 21 do domu i równo 00:00 wychodze i STRZELAM!!!!!! ;ddd

Opublikowano

Ja przeważnie wychodzę tak ok. godziny 23:30 ustawiam wyrzutnie i swój cały asortyment:) potem idę do domu na szampana i kilka minut po północy zaczynam pokaz:)

Opublikowano

Ja tam cały dzień strzelam :P

• Like 1
Opublikowano

Ja strzelam od 20 petardami a wurzutnie rakiety itp około 23.40

Opublikowano

Wstaje ide coś zjeść i odrazu postrzelać (10:00-11:00), wyjść coś odpalić i wrócić do domu (11:00-15:00), rzymskie ognie, petardy itp (16:00-18:00), rakiety, petardy itp (18:00-23:00), rakiety mocniejsze i moździerz i mocne rakiety (23:30-23:55), wyrzutnie (00:00-...) Tak mniej więcej wygląda mój sylwester :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co tu dużo pisać jak mi się chce to po prostu idę trochę postrzelać pierdółkami, a tak na główny pokaz to wychodzę koło 23:45 i zaczynam od pierdółek, petard, potem około 12:05 odpalam coraz większe rakiety a na koniec (około 12:20) pozostają wyrzutnie9w tym roku tylko jedna).

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

W tym roku jak i w zeszłym od godziny 15:30 chodzę strzelać z przerwami 15-20min czasami nie wracam w ogóle do domu tylko jestem na ulicy i patrze jak inni strzelają
a o 23:35 stress i podnieta że to już :67675:/>