piter2599 5 Opublikowano 1 Stycznia 2012 No, no kostka, która prawie najbardziej mnie urzekła, a przez to, że pociski szybko wylatywały Szybkie, i wielkie eksplozje sprawiły piękne widowisko! Gorąco polecam! Cytuj
WARXZ 0 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Szczerze mówiąc Cudak nie urzekła mnie aż tak bardzo, ale jak za swoją cenę to bardzo rozsądna propozycja. Wyrzutnia dynamiczna z różnorodnymi efektami które niestety nie utrzymują się zbyt długo(gwiazdki). Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Dobra, dynamiczna kostka warta polecenia. Już klasyk dla wielu osób. W pewnością idealna do pokazów, chociaż nie nadaje się na finał ani na początek. Osobiście teraz wole kostki... oryginalniejsze, a wiec Cudak nie jest dla mnie super arcydziełem, ale pewnie jeszcze go kupie. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Nowy film:http://www.youtube.com/watch?v=5fopA-XTFjo Cytuj
ktośtam 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Piękna, różnorodna i dynamiczna wyrzutnia. Z pewnością jest warta swojej ceny(na promocji zapłaciłem tylko 19zł) Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Panowie jak jest z tą wyrzutnią w tym roku wie ktoś coś o niej bo w hurtowni jest u mnie za 27 zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi