mpiwowski 182 Opublikowano 29 Listopada 2011 Festiwal odbędzie się w dniach 11-12 sierpnia 2012r w SzczecinieUczestnikami Pyromagic 2012 będą: 1. Włochy, Pirotecnica PARENTE - www.parente.it 2. Portugalia - Macedo’S Pirotecnia, Lda. - www.macedos.com.pt 3. Chiny - FORWARD FIREWORKS - www.forwardfireworks.com 4. Czechy - FLASH BARRANDOV Special Effects Ltd. - www.flash-sfx.cz Wstępna lista osób, która melduje się iż będzie na tegorocznej edycji: - velibrum - mpiwowski - fpshooter - MajsterD12 - Mks - Cooli - kameleon - Banba - firawerkoman - Utek Jak ktoś zamierza jeszcze przybyć, proszę dopisać się do listy. Zapewne uda się zorganizować jeszcze większe spotkanie niż w tym roku. Oczywiście tak mi się wydaje, na 100% nie jestem pewny. Bo wiecie jak to wychodzi 20 chce przyjechać a na spotkanie przychodzi 5-7. 1 Cytuj
Mks 2 Opublikowano 30 Listopada 2011 ja oczywiście będę mieszkam w Szczecinie więc mam bardzo blisko.Byłem w tym roku i 2 lata temu,w tym roku byli Chorwaci,Czesi i ktoś jeszcze ale nie pamiętam:) Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 30 Listopada 2011 No ja będę na 100%, ale przyjedzie też pewnie moja siostra z mężem.fps Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 30 Listopada 2011 Mpi na razie nie dopisuj, ale mam na 90% potwierdzone. przemo - nie umiesz czytać, czy co? W Szczecinie będzie jak co roku...fps Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 30 Listopada 2011 Ja wstępnie się piszę wraz z synkiem i żoną Jeśli nic się w tym terminie nie wydarzy jestem na tej imprezie. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 30 Listopada 2011 Jest włoska firma jestem i ja w tym roku nie odpuszczę rodzicom i będę na 100% Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 30 Listopada 2011 Jest włoska firma jestem i ja w tym roku nie odpuszczę rodzicom i będę na 100% No i co z tego, że Włoska? Jak oglądałem ich pokazy na festiwalach z tego roku to coś cienko strzelali. 1 Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 30 Listopada 2011 Zaprosili po prostu nie to Parente co trzeba Jakby dodali na początku "A. P. E." i na końcu "Romualdo" to zwycięzca byłby wiadomy Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 30 Listopada 2011 Osobiście stawiam iż wygra flash. Po tym co widziałem w tym roku i te układy to chyba mają pewne zwycięstwo. 1 Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 30 Listopada 2011 Mpi a ja stawiam na... Forward fps Zakładam, że żartujesz. 1 Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Nie , nie żartuję. Zobaczysz przywiozą cały kontenerowiec stuffu fps Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 Znany jest już budżet tegorocznych pokazów, wynosi on 17.000 EUR i obejmuje koszty pokazu i transportu materiałów pirotechnicznych na miejsce pokazu. Lecz wiadomo jak to się ma do rzeczywistości. Czyli standart, umowa identyczna jak rok temu.I co ciekawe ma być również pokaz pozakonkursowy. - pokaz będzie nie krótszy niż 10 minut i odbędzie się po zakończeniu pokazów festiwalowych i uroczystości wręczenia nagród,- pokaz ma odbyć się na Łasztowni (dlaczego do cholery tam???????????, przy konkursowych chociaż napisali albo Łasztownia albo barki lecz tutaj nic z tego nie rozumiem. Pewnie wyjdzie na to, że i tak będzie z barek)- koszt nie mniejszy niż 40k brutto 1 Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 21 Lutego 2012 Każdy zainteresowany może zapoznać się z dokładnymi warunkami na stronie UM Szczecin:http://bip.um.szczecin.pl/UMSzczecinFiles/file/01_SIWZ__na_2012_BZP_09_12.pdfSpecyfikacja to kalka tych z ostatnich lat. Mam nadzieję, że po raz kolejny uda znaleźć się sponsora i budżet pokazów będzie większy niż wymagane minimum.fps Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zmieniła się godzina rozpoczęcia spotkania, i teraz jest to 19. Wcześniej ciut przesadziłem z 18. Wszystkie informacje o spotkaniu, które organizuję można znaleźć tutaj: http://polskiefajerwerki.net/articles/view/186Proszę pamiętać, przed przybyciem o skontaktowanie się ze mną i podanie mi swojego nr. telefonu do kontaktu żebyśmy mogli się znaleźć i dograć wszystko. Nie tyczy się to osób z którymi już miałem przyjemność się spotkać lub je znam. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Na spotkanie proszę zabrać dokumenty (dowód osobisty, paszport i prawo jazdy). Uwaga dla osób ze słaba głową - będziemy spożywać duże ilości piwa z... soczkiem xd (niektórzy wiedzą OCB).fps Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 18 Maja 2012 FlasBarrandov zaostrza apetyt na tegoroczny PyroMagic i opublikował kilka filmów ze swoich realizacji. Mam nadzieję, że w pokazie w Szczecinie znajdzie się miejsce na segment otwierający ten pokaz. Wyszedł iście we włoskim stylu, szkoda, że później pokaz nieco zwalnia. Z drugiej strony jak firma Flash dopracuje finał, kto wie czy nie zgarną głównego lauru w tym roku. fps Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 18 Maja 2012 Dziś zarezerwowałem bilet na lot do Szczecina więc na jestem na 100%. Jak długo planujecie zostać i dawajcie jakieś szczegóły Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 18 Maja 2012 Dziś zarezerwowałem bilet na lot do Szczecina więc na jestem na 100%. Jak długo planujecie zostać i dawajcie jakieś szczegóły Ja mam urlop w pracy cały tydzień, więc zostanę co najmniej do środy. W Szczecinie zjawiamy się w piątek po południu. Prawdopodobnie w tym roku z Małopolski przyjedzie mocna obstawa, bo w sumie 4 osoby (moja siostra z mężem i ja z dziewczyną),więc będzie okazja podyskutować w gronie seniorów fps Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi