SHORT TIME 0 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Witajcie Mam ograniczony budżet i nie wiem którą wyrzutnie wybrać (plany dopiero):JW21- Condor czy JW90- Show of FireworksNapiszcie co lepsze ale pod względem kasy, bo nie będzie tego dużo, a chcę trochę zabawy... Cytuj
0 SyneQ 3 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Moim zdaniem J90 duze ladne efekty a JW21 taka monotonna i wgl nie podpadla mi do gustu :s Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 2 Grudnia 2011 A moim zdanie JW21 Condor ze względu na nie dużą cenę efekt brokatu , cracklingu , ma dwa układy strzelania prosty | i \|/ Fan Cytuj
0 9ogonuf 1 Opublikowano 2 Grudnia 2011 obie kostki są dobre ale ja stawiałbym jednak na starą dobrą JW90 Cytuj
0 ZIP 0 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Condor się zepsuł już jakieś 3 lata temu, więc nie warto. Nie bierz tego badziewia.Miałem jedną i drugą, JW90 miażdży konkurencję. Cytuj
0 CraVen 16 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Condor się zepsuł już jakieś 3 lata temu, więc nie warto. Nie bierz tego badziewia.Miałem jedną i drugą, JW90 miażdży konkurencję. Popieram wypowiedz kolegi wyżej, jw90 to jednak jw90, powiem że zawsze mnie wgniata w ziemie pomimo tego iż rzekomo się zepsuła Cytuj
0 SHORT TIME 0 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 Tylko, że JW90 jest w sumie dość krótka i miałem ją już parę razy. No nie wiem. Za tydzień chyba zamawiam więc jeszcze pomyśle... Cytuj
0 mati233 0 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Condor się zepsuł już jakieś 3 lata temu, więc nie warto. Nie bierz tego badziewia.Miałem jedną i drugą, JW90 miażdży konkurencję. Tak jak napisał użytkownik ZIP bierz wyrzutnię JW90 , a nie Condor który dawno się popsuł:[. Cytuj
0 SyneQ 3 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Tylko, że JW90 jest w sumie dość krótka i miałem ją już parę razy. No nie wiem. Za tydzień chyba zamawiam więc jeszcze pomyśle... Kij z czasem jak na taki efekt czas nieważny ;] Cytuj
0 SHORT TIME 0 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 Tylko, że miałem JW90 parę razy i chciałem spróbować czegoś nowego. A może jakieś inne wyrzutnie w tej cenie są dobre... Cytuj
0 Rekab 0 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Jak miałeś już kilka razy JW90 to bierz Condora czas testować nowe wyrzutnie... Poco ciągle na tym samym jechać? Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Tylko, że miałem JW90 parę razy i chciałem spróbować czegoś nowego. A może jakieś inne wyrzutnie w tej cenie są dobre... To w takim razie ja nie rozumiem istoty tematu. Skoro nie chcesz brać JW90, bo już ją miałeś i chcesz czegoś innego, to po co pytasz? Cytuj
0 SHORT TIME 0 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 (edytowane) To w takim razie ja nie rozumiem istoty tematu. Skoro nie chcesz brać JW90, bo już ją miałeś i chcesz czegoś innego, to po co pytasz? Lecz jednak JW90 to jednak coś (sorry, że zawracam głowe ale jestem strasznie niezdecydowanym człowiekiem)Biorę JW21 Condor.Dzięki za porady. Edytowane 3 Grudnia 2011 przez SHORT TIME Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Lecz jednak JW90 to jednak coś (sorry, że zawracam głowe ale jestem strasznie niezdecydowanym człowiekiem) No jak widzisz zadnia na forum są podzielone, więc i tak będziesz musiał sam zadecydować . Cytuj
0 CraVen 16 Opublikowano 3 Grudnia 2011 A nie lepiej dorzucić te parę złotych więcej i wziąć JW4055? condor to głupotaPzdr CraV Cytuj
0 SHORT TIME 0 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 (edytowane) A nie lepiej dorzucić te parę złotych więcej i wziąć JW4055? condor to głupotaPzdr CraV Kupuje chyba na F-K, a tam nie ma JW4055Zmiana planów... Edytowane 4 Grudnia 2011 przez SHORT TIME Cytuj
Pytanie
SHORT TIME 0
Witajcie
Mam ograniczony budżet i nie wiem którą wyrzutnie wybrać (plany dopiero):
JW21- Condor czy JW90- Show of Fireworks
Napiszcie co lepsze ale pod względem kasy, bo nie będzie tego dużo, a chcę trochę zabawy...
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi