Cooli 4 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Tekst na moździerzu powala Gratulacjepoczekajmy jeszcze na najważniejszy koment naszego specjalisty...
sylar 3 Opublikowano 22 Grudnia 2011 (przy okazji jeszcze raz przepraszam, że obudziłem telefonem) O Ty!! Odbieramy nagrodę, nie ma bata
luxor 2 Opublikowano 22 Grudnia 2011 No Vel, pomysł jak i wykonanie świetne. W pełni zasłużyłeś na nagrodę Gratuluję wszystkim zwycięzcom i uczestnikom, a także firmie Kometa za organizację konkursu. Świetne nagrody, świetny kontakt podczas konkursu, czego chcieć więcej. Bardzo jestem ciekaw pozostałych nagrodzonych prac.
Marcinok 0 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Gratuluje zwycięzcom !! oraz firmie Kometa za bardzo dobrze zorganizowany już drugi konkurs.
FireworksMaster 0 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Veli nie będę oryginalny bo napiszę że twój filmik jest świetny Muzyka bardzo fajnie dobrana i ładnie zsynchronizowana z efektami ach i ten tekst Najlepże bo najdrożże
Reafen 0 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Jaaaaa Vel, takiej bani to ja nawet nie mam xDWielkie ukłony dla Ciebie! Jak widać nie ważne są efekty a sam pomysł, a Twój był niesamowity!Jeszcze raz wielkie gratulacje dla Ciebie jak i marcopol'a A dla Pani Agnieszki podziękowania za to, że tak długo siedziała i użerała się z naszymi pracami w firmie, zamiast odpoczywać w domu
fpshooter 12 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Chociaż nic nie wygrałem, postanowiłem opublikować 2 wybrane prace konkursowe. Nie tworzyłem ich przecież do szuflady. Poniżej link do pobrania plików pdf:http://www.sendspace.pl/file/25b6ded66f52fbcf0340663jeśli by było zapytanie o hasło to jest: fps1fps
Crispers5 1 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Wiersze fpsa zostaną wyróżnione, nie mam co do tego cienia wątpliwości. Ciekawsze przedstawienie np. w postaci filmu czy prezentacji, może jakichś dodatkowych ilustracji dało by nagrodę główną bo same w sobie są bardzo dobre, no ale już za późno...
capensis 12 Opublikowano 22 Grudnia 2011 A czy Fps mógłby je tu na forum wstawić? Bo ja np. nie moge otworzyć
marcopolo 0 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam ogniomistrzów,Dziękuję za wyróżnienie mojej pracy i gratuluję wszystkim którzy mieli ciekawe pomysły i odwagę w ich realizacji.Niech MOC będzie z Wami!marcopolo
Reafen 0 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Przedstawiam swój film: http://www.youtube.com/watch?v=9r9EnDk1hAcNie różni się on zbyt od poprzedniego, ale został wykonany w 100% przeze mnie i żaden element nie był ściągany z internetu, korzystałem z dwóch tutoriali, ale ułożenie, teksty, wierszyk itd. są wyłącznie mojego autorstwa.Pozdrawiam i jeszcze raz Dziękuję za nagrodzenie mojego filmu!
Crispers5 1 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Reafen - mogłeś stworzyć coś nowego bo częściowo to kopia pracy z BigFuna. Wiersz dobry, zasługuje na uznanie.
capensis 12 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Reafen, twoja praca również bardzo dobra, fajny wierszyk i super muzyka (właśnie, co to za podkład?)
velibrum 12 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Capensis - Immediate Music - Surrender to hopeDziękuję wszystkim za dobre opinie, to naprawdę miłe Przesyłam też w imieniu Pani Agnieszki pracę, która zajęła II miejsce:
capensis 12 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Grafika z 2 miejsca wg mnie bardzo dobra, fajny pomysłveli, dzięki za tytuł
domin839 2 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dla mnie grafika powinna wygrać, ale film vela też kapitalny.
Rekomendowane odpowiedzi