Skocz do zawartości

Kamery, aparaty, nagrywanie fajerwerków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie podawajcie mi jakiś propozycji aparatów. Skomentujcie te.

Opublikowano

Zobacz sobie po prostu filmy na YouTube.

Opublikowano

A po opisie aparatu dasz radę stwierdzić który lepiej nagrywa (chodzi mi o fajerwerki)

Opublikowano

Wydaje mi sie ze nikon bedzie lepszy szeroki zasieg widzenia obrazu.Wysoka rozdzielczosc zdjec.
Wzial bym Nikon Cooolpix L120.

Opublikowano

Zobacz sobie filmy na YouTube z tego Sonego, ma dobrą jakość w słabym oświetleniu.

SyneQ, gdzieś ty wyczytał "szeroki zasięg widzenia obrazu"?! Może być szeroki kąt. Ale większość superzoomów w tej klasie ma obiektywy o bardzo podobnych ogniskowych.
Wyższa rozdzielczość zdjęć nie ma absolutnie nic wspólnego z ich jakością, ani tym bardziej z jakością filmów. Widziałem filmy z niego i nie powalają. Kolega ma.

Nie ma absolutnie żadnego sposobu na stwierdzenie czy aparat dobrze radzi sobie z fajerwerkami po opisie i danych technicznych.
Trzeba po prostu zobaczyć sample.

Mam ci wszystko na tacy podawać?

http://www.youtube.com/results?search_query=sony+hx1+night&oq=sony+hx1+night&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=4521l4944l0l5096l5l4l0l3l0l0l91l91l1l1l0

• mantis zmienił(a) tytuł na Kamery, aparaty, nagrywanie fajerwerków