Horonak 0 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Witam wszystkich, chciałbym się zorientować którego mniej więcej u was pojawiają się fajerwerki na półkach w Supermarketach. Pytam się dlatego, że nie wiem czy zacząć zamawiać przez internet czy poczekać jeszcze na oferty w sklepach. Boję się czy nie będzie za późno z tymi Hipermarketami bo jak na razie w sklepach ani w gazetkach nic się nie pojawia. A wy gdzie i kiedy kupujecie? Cytuj
ketller 0 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Witam wszystkich, chciałbym się zorientować którego mniej więcej u was pojawiają się fajerwerki na półkach w Supermarketach. Pytam się dlatego, że nie wiem czy zacząć zamawiać przez internet czy poczekać jeszcze na oferty w sklepach. Boję się czy nie będzie za późno z tymi Hipermarketami bo jak na razie w sklepach ani w gazetkach nic się nie pojawia. A wy gdzie i kiedy kupujecie? Popularne markety takie jak: Lidl czy Biedronka, Oferty fajerwerków wprowadzają w okolicach Świąt Bozego Narodzenia, a gazetki pojawiają się tydzień przed sprzedażą Fajerwerków. Co do podejmowania decyzji czy w internecie czy hipermarkecie, decyzja należy do Ciebie,natomiast w internecie na pewno masz większy wybór produktów. Ja natomiast preferuje obie formy kupowania fajerwerków. Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 4 Grudnia 2011 U mnie w mieście jest już oferta fajerwerków w PSB Mrówce. Mają fajerwerki Triplex. Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 4 Grudnia 2011 W Brico Marche są od 7 grudnia. MrArlo a coś ciekawego z petard jest w Mrówce albo jakieś drobne rzeczy ? Cytuj
Poki 17 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zasadnicze pytanie: Ile chcesz wydać. Do 100zł nie opłaca się bawić w zakupy internetowe w obecnym czasie. Oferty będą pojawiać się teraz na dniach do 15-tego grudnia (około). Cytuj
mantis 433 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Na bieżąco staram się wstawiać oferty marketów w pierwszym poście tego tematu:http://www.forumfajerwerki.pl/topic/526-zdjecia-gazetki/Rok temu gazetka z ofertą Biedronki pojawiła się 13 grudnia (od 20 grudnia sprzedaż), Lidla 17 grudnia (od 28 grudnia sprzedaż). Także nie martwcie się zawczasu Sam będę kupował w hurtowni zabawek. Mają fajerwerki, ale tylko w sezonie. Planuję kupować koło 20 grudnia. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 21 Lipca 2012 Najlepiej to jest w niemczech Tam od 28 wprowadzają i jest takie oblęrzenie że japeir**** Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi