smilser. 2 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Dam ci zadanie wpinania i łącznia kabelków przy tej temp. !! To ty na podwórku łączysz ? Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Eee w zeszłym roku też miałem rękawiczki grubaśne i nie spaliły się ! Więc jest to jakieś wyjście tylko trzeba być bardzo cierpliwy W grubych rękawiczkach to jest porażka z odpalaniem lepiej kupić jakieś cienkie, ciepłe rękawiczki. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Mpi zawsze można pokaz sylwestrowy odpalać w lato, wtedy jest ciepło i rękawiczek nie potrzeba Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Dam ci zadanie wpinania i łącznia kabelków przy tej temp. Dla mnie to nie do wykonania ponieważ nie mam systemu i żadnych kabelków tylko lont a to połączę sobie w domu Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ja To Akuratnie Miałem Akuratnie Na Myśli Odpalanie Zapalniczką Petard, ale jeżeli Chodzi o Kable, No To Koszmar Jest !! Cytuj
The-Piroman 0 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Dla mnie to nie do wykonania ponieważ nie mam systemu i żadnych kabelków tylko lont a to połączę sobie w domu Ja również łącze wszystko w domu. Temat ogląda 23 osób post co minute normalnie jak w sylwestra hehe ;p Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ja To Akuratnie Miałem Akuratnie Na Myśli Odpalanie Zapalniczką Petard, ale jeżeli Chodzi o Kable, No To Koszmar Jest !! A to nie możecie podpinać kabli w domu ? Eeee? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Mpi zawsze można pokaz sylwestrowy odpalać w lato, wtedy jest ciepło i rękawiczek nie potrzeba Co to za urok strzelać w lato? Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Co to za urok strzelać w lato? taki sam jak strzelanie w błocie i deszczu Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 5 Grudnia 2011 taki sam jak strzelanie w błocie i deszczu Ja to widzę inaczej. Mnie nie interesuje, ze nie ma śniegu itd. itp. tylko strzelam w ten wyjątkowy dzień jak wszyscy.PS: smillser nie nabijaj postów. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ja to widzę inaczej. Mnie nie interesuje, ze nie ma śniegu itd. itp. tylko strzelam w ten wyjątkowy dzień jak wszyscy.PS: smillser nie nabijaj postów. Jasne tylko podwójną radochę daje mi to podczas gdy sprzyja ku temu aura i czuć klimat. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 5 Grudnia 2011 A to nie możecie podpinać kabli w domu ? Eeee? Jasne tylko podwójną radochę daje mi to podczas gdy sprzyja ku temu aura i czuć klimat. No widzisz, ale dla mnie i tak radocha w sylwka jest większa niż jakby strzelać w lato. Stąd ten wybór. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 5 Grudnia 2011 No widzisz, ale dla mnie i tak radocha w sylwka jest większa niż jakby strzelać w lato. Stąd ten wybór. No to nie rób problemu że wokół leży śnieg Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 5 Grudnia 2011 No to nie rób problemu że wokół leży śnieg A czy ja robię problem? Ja tylko wyrażam swoją opinię nt. śniegu. Jak ja to odbieram. Śnieg nie ma dla mnie związku z większą radością w sylwka.W ogóle o czym my tu piszemy, jak ktoś z firmy to przeczyta to się ze śmiechu posika. Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 5 Grudnia 2011 SNIEG TO SNIEG I MUSI BYCŁatwiej jest umocowac wyrzutnie mozdzierze itd.I ten klimat Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 5 Grudnia 2011 SNIEG TO SNIEG I MUSI BYCŁatwiej jest umocowac wyrzutnie mozdzierze itd.I ten klimat Łatwiej? Jak? Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Łatwiej? Jak? Wsadzic w snieg (ubic gorke w srodku 1/3 dlugosci mozdzierza) zawsze cos do mocowania przy nogach Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Wsadzic w snieg (ubic gorke w srodku 1/3 dlugosci mozdzierza) zawsze cos do mocowania przy nogach Wyrzutnia w śniegu ciekaweŚnieg najlepszy do odpalania Rzymskich ognii Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Wsadzic w snieg (ubic gorke w srodku 1/3 dlugosci mozdzierza) zawsze cos do mocowania przy nogach Właśnie to mi się nie sprawdziło na poprzednim sylwku. Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Właśnie to mi się nie sprawdziło na poprzednim sylwku. No to nie wiem jak to zrobilesMi sie co roku sprawdza Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Sąsiad wsadzał małe kosteczki w śnieg i się przewracały więc nie polecam. Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 5 Grudnia 2011 wolał bym żeby było -15 -20 Pzdr CraV Hahah przy - 20 ledwo co fajka wypaliłem xD , a co mówić o strzelaniu ^, w takiej temp B)śnieg, grudzień , świeta - klikamt wiadomo fajnie ale według mnie sylwek bez sniegu jest udany.Trzeba sobie uświadomic i tyle, nie martwcie się śnieg bedzie Cytuj
mantis 433 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Co z tego, że jest śnieg jak może być mróz? Wtedy śnieg się nie lepi i wtedy może bardziej przeszkadzać niż pomagać.Oczywiście jest jeszcze wersja śnieg + temperatura na plusie. Wtedy można sobie odgarnąć zaspę łopatą i wbić w to np: rzymskiego ognia, albo obstawić tym wyrzutnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi