endriu123457 56 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Sylwester bez śniegu to troche dziwnie jest no ale czas pokaże Cytuj
Horonak 0 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Dla mnie śnieg powinien być. W niczym on mi nie przeszkadza a za to dodaje klimat i urok Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Jeżeli porządnie przymrozi to śnieg nie będzie padał- pada (i utrzymuje się) zazwyczaj w okolicach -5-10. Co się tyczy tematu- śnieg ma być, koniec kropka amen. Mogę przeboleć to, że będę marznął, skrzypienie pod nogami itp. ale będzie klimat- i to się liczy! Cytuj
MrLanC 1 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Trochę śniegu musi być i delikatny mrozek tak z -5 stopni Dokładnie tak samo myślę Śnieg daje to coś ! O ile pamiętam w tamtym roku było dosyć przyjemnie. Cytuj
glosal 0 Opublikowano 6 Grudnia 2011 U mnie było dosyć sporo śniegu z tego co pamiętam to jeszcze w sylwestra padał śnieg, za to po 24 całkiem mocno wiał wiatr Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ja bym chcaiał aby troszkę spadło tak tylko aby przykryło ziemię i temperatura była nie niższa niż -3 Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Sylwester bez śniegu...? Zbyt piękne, żeby było prawdziwe Cytuj
h98 0 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Umnie niestety nawet nie pruszyło Jedynie dziś deszcz ze śniegiem i jutro też ma być a tak to lipa Cytuj
mantis 433 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Po raz setny - śnieg psuje huk petard ! Słowa. Na śniegu jest gorsza akustyka. W szczególności gdy pada ;]Od śniegu jest jaśniej, słabiej widać kolorowe efekty z oddali...Wszystko ma swoje wady i zalety. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Poki chcieć śnieg. Poki lubieć kiedy śnieg leżeć kiedy Poki strzelać. Poki mieć nadzieja, że śnieg będzie 31 grudnia tego roku! Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Podobno ma dosypać 20/21 Grudnia ale jak znam życie to 24 Grudnia będzie padał deszcz. Ale potem znowu ma wrócić śnieg więc raczej będzie biało 31 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi