Skocz do zawartości
  • 0

Stuff za 100-150 zł

Pytanie

Opublikowano

Witam chciałbym prosić o pomoc w wyborze mojego stuffu na tegorocznego sylwestra.
Chciałbym aby w nim znalazło się 1 lub 2 wyrzutnie ( chcę bardziej postawić na jakość nie na ilość) i jakiś mały zestaw rakiet do tego (3-6 sztuk).
Najlepiej jakby wszystko było do kupienia w jednym sklepie internetowym.
Wolałbym żeby było 100 zł ale jeżeli warto dopłacić to jestem skłonny dorzucić te 50 zł.

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Wyrzutnie

DON'T WORRY BE HAPPY JW20 - 24,99
Katmandu JW26- 29,60

Rakietki

JR6 - 15,59

Jeżeli chcesz to możesz sobie jeszcze dobrać dobrą wyrzutnię , a jeżeli chcesz się trochę pobawić w odpalanie to polecam moździerz :

JW47 MAGNUM - 27,99

Razem : 98,17 i tak jak mówiłem wcześniej poczytaj na forum i zobacz jaka kość ci odpowiada , albo kup coś hukowego :)

• 0
Opublikowano

Wyrzutnie

DON'T WORRY BE HAPPY JW20 - 24,99
Katmandu JW26- 29,60

Rakietki

JR6 - 15,59

Jeżeli chcesz to możesz sobie jeszcze dobrać dobrą wyrzutnię , a jeżeli chcesz się trochę pobawić w odpalanie to polecam moździerz :

JW47 MAGNUM - 27,99

Razem : 98,17 i tak jak mówiłem wcześniej poczytaj na forum i zobacz jaka kość ci odpowiada , albo kup coś hukowego :)

jak najbardziej polecam to co kolega ;) jedynie to zastanowiłbym się na wymianie JW20 na 1518 melodia di fuoco która jest 5zł droższa ;)
i moździerz bym brał bez zastanowienia :D
  • 0
Opublikowano

A co myślicie o tym żeby do tego zestawu dorzucić jeszcze JW90 ?
Które rakietki wam się bardziej podobają JR8 czy JR6 ?

• 0
Opublikowano

JR8 od JR6 różni się większym rozpryskiem ( nie dużo większym ) Na FM cena JR8 to 16,59 , a JR6 jest o złotówkę tańsza.Powiem szczerze , że to już twój wybór które JR weźmiesz.Jeżeli masz jeszcze kasę i chcesz dobrać wyrzutnie to bierz tą JW90.

• 0
Opublikowano

A co myślicie o takim zestawie ?
» Magnum JW47
» JR08 Diabolo
» Show of fireworks JW90
» STYX JW4060
» Cudak Baterry JW25
» Pluton JW05
» Multicolor
Wartość: ok.144,00 zł
Oferta z bigfun'a(fajerwerki-net).

• 0
Opublikowano

Jeszcze raz bardzo proszę o ocenę planu mojego stuff-u.

• 0
Opublikowano

JW05 bym wymienił na coś innego i ewentualnie wywalił Multicolor no chyba , że masz zamiar się bawić nimi przed sylwkiem , a reszta jest całkiem dobra.

• 0
Opublikowano

Może ktoś zaproponować jakąś ewentualną alternatywę dla Pluton JW05 ( max. 30 zł) ?

PS. Właśnie tak Multicolor będę się bawił jeszcze przed właściwym strzelaniem, a tak w ogóle to tylko taki mało znaczący drobiazg.

• 0
Opublikowano
A co myślicie o takim zestawie ? » Magnum JW47 » JR08 Diabolo » Show of fireworks JW90 » STYX JW4060 » Cudak Baterry JW25 » Pluton JW05 » Multicolor Wartość: ok.144,00 zł Oferta z bigfun'a(fajerwerki-net).
Jedynie pokusiłbym się na zamiane JW25 na JW08 oraz Magnuma na SP0008 (do piątku masz cene 16.99zl).
  • 0
Opublikowano

Magnum'a wymienię na SP0008 bo bardzo mi się spodobał.
Teraz zastanawiam się nad tym czy aby zamiast JW25 i Plutona nie wziąść New Generation 12 bo dużo dobrego o niej usłyszałem i do tego dokupić jakiś drobiazgów: cyrkoblitze, katiusze itd.

Który zestaw byście wybrali ?
NR1
» New generation 12
» STYX
» Show of fireworks JW90
» Diabolo JR8
» Artillery shells SP0008
» Multicolor
» Circoblitz JM01

NR2
» Pluton JW05
» STYX
» Show of fireworks JW90
» Diabolo JR8
» Artillery shells SP0008
» JW 08 Wenus
» Multicolor
Ew. Cudak zamiast Pluton

PS. Bardzo dziękuję wszystkim za odpowiedzi.

• 0
Opublikowano

nr 1

• 0
Opublikowano

Tak jak kolega wyżej ja bym brał nr 1 , ale zastanowiłbym się nad wymianą Cyrcoblitz-ów JM01 na P7025 , choćby dla tego , że P7025 jest 10 szt w opakowaniu , jednakże JM01 leci wyżej i ma bardziej donośny huk :) Wybór należy do ciebie.

• 0
Opublikowano

Ja zdecydowanie nr2.

• 0
Opublikowano

Finalny zestaw:

» New generation 12
» Cudak Battery JW25
» Show of fireworks JW90
» Diabolo JR8
» Artillery shells TXB546 ( Miałem brać SP0008 ale mi ktoś zwinął sprzed nosa, ale ten też jest piękny)
» Multicolor
» Circoblitz JM01

Serdecznie wszystkim dziękuję za pomoc, myślę że dzięki wam mój sylwester będzie udany :)

PS. Temat do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...