Michu909 0 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Siemanko. Wiecie moze kiedy pojawiaja sie fajerwerki w auchanie , obilo mi sie o uszy ze 10 grudnia Czy to prawda ?W ktorym markecie pojawiaja sie najszybciej ?Gdzie polecacie kupowac?Dzieki . Prosze szybko o odpowiedzi Cytuj
mateuszek 0 Opublikowano 7 Grudnia 2011 czy to prawda: NIE 14grudnia będzie ponieważ gazetki Auchana są dostępne w srodyW ktorym markecie pojawiaja sie najszybciej ? NIE WIEMGdzie polecacie kupowac? AUCHAN BIEDRONKA LIDL Cytuj
Krzychu93 5 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Jeśli dobrze pamiętam to w E.Leclerc najwcześniej pojawiają się fajerwerki A polecam E.Leclerc, Lidl i Biedronkę Cytuj
Michu909 0 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Jeśli dobrze pamiętam to w E.Leclerc najwcześniej pojawiają się fajerwerki A polecam E.Leclerc, Lidl i Biedronkę A mniejwiecej kiedy w E.Leclerc sie pojawiaja ? Moze pamietasz ?? Cytuj
Krzychu93 5 Opublikowano 7 Grudnia 2011 A mniejwiecej kiedy w E.Leclerc sie pojawiaja ? Moze pamietasz ?? Obecna gazetka ważna jest do 11.12.2011 więc spodziewał bym się 12(poniedziałek) wraz z nową gazetką fajerwerków Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 8 Grudnia 2011 W tamtym roku były przed wigilią Polecam kupować w Biedronce Lidlu Kaufland Auchan;) Jak coś nie kupuj na bazarach bo tam mogą ci sprzedać wyrzutnie starą lub uszkodzoną Cytuj
misiekichal 0 Opublikowano 24 Grudnia 2011 A ja dzisiaj byłem w carrefourze, i tam już były. Niestety, ,,miła'' Pani powiedziała, że od 27 mogą sprzedawać, więc stoisko póki co ,,ozdabia'' sklep.Myślę, że u CB, też tak będzie(mam supermarket, nie ,,mini'')Pozdrawiam! Cytuj
Mks 2 Opublikowano 25 Grudnia 2011 A ja dzisiaj byłem w carrefourze, i tam już były. Niestety, ,,miła'' Pani powiedziała, że od 27 mogą sprzedawać, więc stoisko póki co ,,ozdabia'' sklep.Myślę, że u CB, też tak będzie(mam supermarket, nie ,,mini'')Pozdrawiam! a co to ma do tematu?fajerwerki w auchan beda 27 a w niektorych juz sa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi