Marian1992 0 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Poszukuje również petardy, rakietki, moździerzu czy bóg wie co, żeby wyświetliło na niebie rok 2012. Czy jest taka petarda czy fajerwerk'a?? Prosił bym o pokazanie czy jest do kupienia i filmik z pokazu.
0 Marian1992 0 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Widziałem, kiedyś na YouTube filmik jak koleś miał taka rakietkę, która wyświetliła na niebie 2008 r. Może teraz nie ma a może jakimś trafem by była.
0 Freku 0 Opublikowano 10 Grudnia 2011 To się robi na zamówienie, w 2009 roku kumpel zamówił "Happy New Year " napis ;D
0 fifa127 1 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Chyba że w jednej szelce jeesn np. liczba 2 i wystrzelili 4 szelki na raz ale to trudne do zrealizowania i na pewno dużo kosztuje
0 Mks 2 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ta,to na zamówienie jest i drogie... Wizualnie możesz to zrobić.
0 wapster 0 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Jak byś chciał wiedzieć gdzie to na zamówienie się robi to powiem już: na Malcie.Jak bym nie wiedział co mówię to bym się nie wypowiadał.Powodzenia
0 Marian1992 0 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Uuu to nie, może kiedyś zrobią do sprzedażny normalnie Temat można zamknąć.
0 Arturo :) 14 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zapewne chodziło ci o napis świetlny.Przykład http://www.marbo-fajerwerki.pl/efekty_niestandardowe/swietly_napis.htmlMożna zamówić zrobienie różnych napisów o różnych wymiarach.Cena zależna od poziomu trudności wykonania oraz rozmiaru.
0 TheGospodarz 1 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zapewne chodziło ci o napis świetlny.Przykład http://www.marbo-faj...etly_napis.htmlMożna zamówić zrobienie różnych napisów o różnych wymiarach.Cena zależna od poziomu trudności wykonania oraz rozmiaru. a mi się wydaje że jemu chodzi i o szelkę tylko zamiast wzoru załóżmy serca czy ringu np. tu to zamiast tego żeby miał napis 2012. Przynajmniej ja tak zrozumiałem
0 Grandzik 0 Opublikowano 10 Grudnia 2011 to jest do zrobienia, można też samemu zrobić taki pocisk, będą to musiały być 4 szelki o wybranych numerach, żeby to ładnie wyglądało musiałbyś zrobić szelkę przynajmniej 3", w szelce gwiazdki należy ułożyć w kształcie danej cyfry i już dodam, że własna produkcja jest niebezpieczna i wymaga sporej wiedzy odnośnie mieszanin i ich bodźców
0 TheGospodarz 1 Opublikowano 10 Grudnia 2011 to jest do zrobienia, można też samemu zrobić taki pocisk, będą to musiały być 4 szelki o wybranych numerach, żeby to ładnie wyglądało musiałbyś zrobić szelkę przynajmniej 3", w szelce gwiazdki należy ułożyć w kształcie danej cyfry i już dodam, że własna produkcja jest niebezpieczna i wymaga sporej wiedzy odnośnie mieszanin i ich bodźców czy ja wiem ?? ;P zajmowałem się tym rok i to nie jest takie ułożyć i już. Po pierwsze to trzeba szelkę umieć " obkleić " żeby był równomierny rozrzut na niebie. Po drugie takie szelki robi się jakoś inaczej ( już nie pamiętam dokładnie ) ale szelka podczas lotu się obraca i nie zawsze "ułoży się" do nas napisem więc potrzebna jest również kometa. Gwiazdki układa się chyba "w poprzek" ( nie wiem jak to wytłumaczyć) żeby były odwrócone efektem "do nas" (ale to jest takie chyba bo już nie kojarzę) . Reszta to już nic skomplikowanego No i pozostaje kwestia odpalenia tego przy pomocy QM bo nie wyobrażam sobie tego inaczej ;P
Pytanie
Marian1992 0
Poszukuje również petardy, rakietki, moździerzu czy bóg wie co, żeby wyświetliło na niebie rok 2012. Czy jest taka petarda czy fajerwerk'a?? Prosił bym o pokazanie czy jest do kupienia i filmik z pokazu.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi