ma?y4fire 0 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Witam czy ktoś miał może rakiety 1530 DETONATOR firmy SP jaki mają one efekt z tego co piszą nawet dobry ale nie ma na stronie żadnego filmika może ktoś je miał i wytestował :grin: Cytuj
cinek609 1 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Kumpel przyniosl 2 to powiem ci ze efekt ma porownywalny do rakiet z hong konga Wiec sie nei martw ze beda zle. Cytuj
ZmijaQ 0 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Właśnie przed chwilą wystrzeliłem 1 rakiete (żołta) złoty rozpyrsk z craclingiem Całkiem fajne ______ZmijaQ Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Też jestem zaciekawiony tymi rakietami.Ile kosztują.jak wybuchają.Wiem tylko ,że w zeszłym roku były w sieci sklepów ABC.10szt.w zestawie,ale własnie ceny niepamiętam. :razz: Cytuj
VooDoo 0 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Jeżeli się nie mylę to zestaw Detonator był rok temu dostępny w Lidlu w cenie coś około 12-13 zł. I ja jestem ciekaw, czy warto je kupić, bo mam na nich chętkę, ale nie wiem jaki mają efekt. Cytuj
cinek609 1 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Jesli sie nie myle to wszytskie 10 rakiet mialo podobny, lub taki sam efekt.Cos w tym stylu:EfektMysle, ze jak za 13 zl to sie oplaca tak do postrzelania przed polnoca. Cytuj
gojat 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 coś w tym stylu?? no to ja nie wiem co to jest ale jak taki efekt to się opłaca Cytuj
xSound 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Dosłownie przed chwilą odpaliłem jedną rakietę detonator, z zielonym czubkiem (o tą: http://img84.imageshack.us/img84/2654/beztytuuia1.jpg ) i według mnie, efekt jest cudowany za te pieniądze, wspaniały wybuch z cracklingiem. Dosyć duży, wyrazisty i przede wzystkim fajny O to film: http://pl.youtube.com/watch?v=DIujxhMz5-EEnjoy! Cytuj
Dako 1 Opublikowano 27 Grudnia 2007 xSound ten film mi się zaciął w 17sekundzie akurat wtedy był chyba rozprysk i odrazu przeskakuje na 19sekunde jak nic nie widać Cytuj
xSound 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Własnie nie wiem czemu się tak dzieje... może to się dzieje tylko tak na firefoxie... dla pewności: http://uploader.pl/?d=25A297941Pozdrawiam. [ Dodano: 2007-12-27, 17:03 ]Bądz szybciej: http://sddsafgdfdjfgk.patrz.pl Cytuj
Dako 1 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zadziałał film czy ja wiem czy takie dobre?? na pewno na żywo lepiej wyglądają mnie się bardziej podobają diabolo jr4 ale ujdą;p Cytuj
xSound 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 No wiesz, to jest jedna rakietka, chyba jednak najsłabsza, bo z tego co słyszłem, reszta ma kolorowe peonie, gwiazki, etc razem z cracklingiem, a to jest sam crackling. Wg. mnie za 13zł 10 rakiet... OPŁACA SIĘ!!! Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Efekt dosyć mały , cracling , ale mały.Ta rakiety wygląda jak taki obkrojony thunder , ale za tą cene nie można się spodziewać czegoś lepszego.6/10 Cytuj
xSound 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zdaje Ci się, efekt jest dość duży, na filmie to tak wygląda. [ Dodano: 2007-12-29, 17:12 ]http://aaassdatttt.patrz.pl/ - to jest efekt kolejnej rakiety z niebieskim czubkiem. Ta siatka przytrzymujaca ladnuki chyba bbyla dziurawa i odraza wybuchla po stracie, nierownomiernie sie rozkladajac, troche sie wystraszylem, bo efekt byl dosc duzy. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Efekty tych rakiet mnie bardzo zaskoczyły myslałem że nawet huku nie będą miały a tu piekne kolorowe peonie :razz: a najlepsza była ta z zołtym czóbkiem złoty deszcz i cracling :smile: ale reszta też była cudowna jak za tą cene Cytuj
xSound 0 Opublikowano 11 Stycznia 2008 To nie są palmy... :roll: . PEONIE! z cracklingiem i nie ma złotego deszczu w nich... Cytuj
czesio 0 Opublikowano 6 Października 2008 Witam czy ktoś miał może rakiety 1530 DETONATOR firmy SP jaki mają one efekt z tego co piszą nawet dobry ale nie ma na stronie żadnego filmika może ktoś je miał i wytestował :grin: Ja je miałem na sylwka 07/08 kupiłem je za nie całe 16zł efekt był zarąbisty w listopadzie dam film :smile: Cytuj
Matex 1 Opublikowano 7 Grudnia 2008 a mi zostały jeszcze 2 opakowania po 10 szt. z wcześniejszego sylwka, coś przepłaciłeś bo u mnie są za 10 zł. Cytuj
McMichalek 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 NA poprzedniego Sylwka miałem ten zestaw.Z jednej strony cena i wygląd nie są takie złe...Ale efekt...Spodziewałem sie czegoś więcej. :???: Cytuj
Matex 1 Opublikowano 9 Grudnia 2008 No właśnie cena i wygląd mówi sama za siebie, nie można oczekiwać tu czegoś "nie z tej ziemi". Tak więc jak za tą cenę i niezbyt wielkościowo duże rakiety, efekt jest fajny. Więc czego więcej można się było spodziewać? Jeśli myślałeś że będzie to rozprysk taki jak w big dayu czy exlusive collection to się mylisz :grin:, wystarczy zapłacić o 80 zł więcej i będziesz miał wtedy efekt godny podziwu Cytuj
@Gerard@ 0 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Rakiety dość dobre jak na swoją cenę.Polecam.W tym roku znowu będą w Lidlu.Za takie pieniądze to warto kupić :grin: Cytuj
Matex 1 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Odpaliłem wczoraj jedną z czerwonym czubkiem i tak jak co roku ich efekt jest za***isty polecam każdemu nawet lepsze od kung fu Cytuj
zawa 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Odpalilem niedawno jedno rakiete z zestawu detonator. Efekt 7+/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi