mazii23 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Z nudów przed chwilą odpaliłem :mrgreen: rakietka z żółtym czubkiem.Klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matex 1 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Bezsensu ten filmik nie oddaje prawdziwego efektu tych rakiet w rzeczywistości ten rozprysk jest dużo większy, kolor intensywniejszy, a ten crackling to wyszedl już wogóle jak pierd... :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ja dzisiaj też odpaliłem z żółtym czybkiem. Duża peonia z cracklingiem na wysokości 3-4 piętra. za***iste są detonatory, dobrze, że kupiłem 2 paczuchy ^^. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matex 1 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Tak dobrze powiedziane, ja też jestem zafascynowany tymi rakietami nie wiem co w nich jest ale mają według mnie super efekty. A odwołując się do tego filmiku to raczej sądząc po kolorze rozprysku była to rakieta z niebieskim czubkiem bo rozprysk jest koloru fioletowego :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Daltonistą jesteś, czy masz kiepski monitor?To ejst niebieski rozprysk :x. Nie sugerujcie się czubkiem, wg. mnie kolor efektu zależy od koloru korpusu rakiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matex 1 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Nie jestem daltonistą u mnie tak to wygląda na monitorze, może ty masz kiepski? Ja mam nowiutki i w dodatku 22 calowy A tak po za tym kolor rozprysku zawsze zależy od koloru czubka i korpusu, bo zawsze te oba są zgodne ze sobą (oprócz srebrnych peonii) tak więc chyba koleś się pomylił albo ma taki dziwny aparat/kamere że efekty wychodzą w innym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neone 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 te rakiety są słabe jak diabli... szczerze to nie miał bym z nich żadnej atrakcji w zabawie przed godziną 00:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matex 1 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 te rakiety są słabe jak diabli... szczerze to nie miał bym z nich żadnej atrakcji w zabawie przed godziną 00:00 Człowieku miałeś je żeby komentować? Filmy nie oddają rzeczywistego efektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajowy1 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 neone nie masz racji! te rakiety sa duzo lepsze niz to wyglada na filmiku!! hehe nie zabraklo ich tez w moim stuffie na 08/09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazii23 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Może akurat ta rakietka co odpalałem była jakaś niedorobiona..Miałem je w zeszłym roku i pamiętam że efekt był o niebo lepszy niż rakietki z Kung Fu Zobaczymy jak się spisze reszta. A tak po za tym kolor rozprysku zawsze zależy od koloru czubka i korpusu, bo zawsze te oba są zgodne ze sobą (oprócz srebrnych peonii) tak więc chyba koleś się pomylił albo ma taki dziwny aparat/kamere że efekty wychodzą w innym kolorze. Matex tak się składa ze to ja odpalałem i wiem jaki kolor miała nasadka rakietki i mówię Tobie ze była żółta czego efektem były słabe bo słabe ale niebieskie gwiazdki a aparat nie ma z tym nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk93 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Kupiłem te rakietki na współke z kolegą i śmiało moge je polecić. Właśnie niedawno odpaliłem jedną. Bardzo ładny efekt dość spora piwonia z cracligiem. Nawet wysoko poleciała ta rakieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Film jeszcze ciepły:http://www.youtube.com/watch?v=47vcJXX6Nzo...re=channel_page Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirotechnika 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 genialne super po prostu najlepsze rakietki z Lidla za ro kupie z 2 lub 3 paczki rozpryski jak z nie jednej dobrej rakiety wartej z 8 zł supcio a na uwagę zasługuje ten kirkling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk93 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Super rakiety za mała cenę. Ładne duże efekty. W 100% polecam!!! :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matex 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Rakiety się spisały jak zawsze bardzo dobrze, ale teraz się zastanawiam czy kupić je za rok bo jednak bardziej opłacalne są wyrzutnie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 http://video.google.pl/videoplay?docid=116...=1530+detonator <--Tu macie mój filmik tych rakiet :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Dobre Rakiety warte swojej Ceny16 zł Hmm nie tak dużo Efekt porównywalny do Oriona z Komety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesio 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Żal dziś je kupiłem rok temu były za 16,99zł a w tym roku za 17,99zł z rok na rok drożeją :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 W lidlu są po 13.99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Możecie mi powiedzieć do jakich rakiet porównywalne są te efekty detonatorów ? i czy warto jak za tą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Możecie mi powiedzieć do jakich rakiet porównywalne są te efekty detonatorów ? i czy warto jak za tą cenę Dołożylbym 11 zł i kupilbym mozdzierz.Detonatory sa bardzo przecietne.Przynajmniej wedlug mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWKA1945 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 co się bardziej oplaca detonatory czy może ten mały zestawhttp://www.lidl.pl/pl/home.nsf//pages/c.o....estaw_rakiet_12albo zamiast tego kupić Duży zestaw z biedronki ?prosze o szybką odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Mój film rakiety z zielonym czubkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qnBDG 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 zółty czubek - wyszedł pięknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 jak na 14zł efekty są pięknea wogóle działa Wam mój film? bo mi nie chce się załadowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi