ponczo12496 24 Opublikowano 28 Grudnia 2009 jak na 14zł efekty są pięknea wogóle działa Wam mój film? bo mi nie chce się załadowac Działa :grin: Cytuj
Brzoska11 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Bardzo fajne zastanawialem sie dzis i nie kupilem ale jutro skocze i dokupie. Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 wczoraj je zakupiłem w lidlu ale do północy prawdopodobnie ich juz nie będę miał świetne rakietki polecam w 100% Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 a ja was zawstydzę kupiłem 2 paczki przetestowałem wczoraj jeszcze pod sklepem 1 żółta efekt całkiem ok 8,4/10 Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Świetne wystrzeliłem dzisiaj dwie Efekt Super I cena też super naprawdę polecam rakietki mają świetny rozprysk oraz cracling naprawdę polecam Ale Fajnie że jak rakietka ma np. żółty czubek to jest żółty efekt bardzo mi się podobają 10/10 Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 opaliłem jeszcze czerwoną no normalnie wow!! efekt boski i ten cracling mmm miód zastanawiam się czy nie kupić jeszcze 3 Cytuj
Kamol 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ja także je kupiłem w lidlu za 13zł i odpaliłem dzisiaj jedną rakietę z czerwonym czubkiem jak za tą cenę naprawdę super! Może nie lecą zbyt wysoko ale za to efekt z crackingiem bardzo dobry.Spodziewałem się czegoś gorszego.Za tą cenę tylko brać!.9/10 :mrgreen: Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja wczoraj też je zakupiłem razem z moździerzem po przyjściu do domu od razu wziąłem na próbę rakietę z żółtym czubkiem. Oczywiście nagrywałem kamerą ale jak skręciła i prawie walnęła w blok to nie nagrałem jej efektu. Wybuchła na wysokości około 15 metrów. Uważajcie na nie. Mam nadzieję że to był odosobniony przypadek. Co do efektu to naprawdę dobry i polecam. Jednak z nimi będę musiał iść do parku bo zbyt duże ryzyko... Cytuj
Brzoska11 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja wczoraj też je zakupiłem razem z moździerzem po przyjściu do domu od razu wziąłem na próbę rakietę z żółtym czubkiem. Oczywiście nagrywałem kamerą ale jak skręciła i prawie walnęła w blok to nie nagrałem jej efektu. Wybuchła na wysokości około 15 metrów. Uważajcie na nie. Mam nadzieję że to był odosobniony przypadek. Co do efektu to naprawdę dobry i polecam. Jednak z nimi będę musiał iść do parku bo zbyt duże ryzyko... Wogle rakiety sp np. Atomic i detonatory maja cos z torem lotu albo leca i zakrecaja do ziemi lub wybuchaja zaraz nad ziemia mowie tutaj o atomicach bo w detonatorach nie bylo nic takiego jeszcze u mnie. Cytuj
Kamol 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Gdy ją wczoraj odpalałem to się zdziwiłem że poleciała tak prosto.To nie zależy od rakiet tylko od wiatru i ułożenia w butelce/rurce Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 31 Grudnia 2009 ja też mam paczkę detonatorów kupuję je co roku i nigdy się nie zawiodłem :lol: Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Odpaliłem kolejne dwie Efekt nie do przebicia za taką cenę nie znajdziecie lepszych Cytuj
mark12 0 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Też kupiłem 1 zestaw i efekt jest... POWALAJĄCY. Zdecydowanie polecam, tylko akurat trafiły mi się dwie takie, które z takim oporem się wznosiły, a potem spadły na ziemię i wybuchły na niej. Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ja to powiem że oszalałem na ich punkcie wii 9++/10 Cytuj
ratefi 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Super rakiety, ładne efekty Niestety dwie były jakieś wadliwe, bo wybuchły na ziemi zaraz po odpaleniu :???: Na szczęście nikomu nic się nie stało. Dodam, że odpalałem z butelki wypełnionej wodą. Cytuj
Kamol 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ja też odpalałem z butelki z wodą i wszystkie ładnie poleciały oprócz jednej bo butelka się przechyliła troszkę Cytuj
PMJ 0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Detonatory jak na taka cenę są bardzo dobreZgadzam się z przedmówcą wyżej często trafiają się trefne rakietki. :shock: Moje tegoroczneNiebieska:http://www.youtube.com/watch?v=JWsu54sYRjoŻółta:http://www.youtube.com/watch?v=p-fS_FfpccA...feature=channel Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Film rakiet Efekty bardzo ładne polecam. Jeżeli chodzi o mnie to ja wstrzeliłem je w Nowy Rok bo w Sylwestra nie chciało mi się bawić Cytuj
Poki 17 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Doskonałe rakiety : : Cena tylko 13.99 za 1o sztuk, czyli 5 rodzajów efektów. Jeżeli ktoś szuka tanich rakiet o dobrych efektach, nie musi już dalej szukać. Cytuj
rademenes95 3 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Mialem na sylwka 3 opakowania wraz z wyrzutnia babel i 2 moździerzami z lidla byla fajna zabawa z dobrymi efektami . Tylko po 2 sztuki z opakowania nie mialy efektu Jak dla mnie 10/10 Cytuj
koma94 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Świetne rakietki efekt zadziwiajacy jak na jej wielkosc za cene niecalych 14 zl :grin: naprawde sie oplaca, zasluzone 10/10 w tym roku napewno ich niezabraknie w moim stuffie Cytuj
Poki 17 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Mialem na sylwka 3 opakowania wraz z wyrzutnia babel i 2 moździerzami z lidla byla fajna zabawa z dobrymi efektami . Tylko po 2 sztuki z opakowania nie mialy efektu Jak dla mnie 10/10 Czyżby chodziło Ci o rakiety z zielonym czubkiem ?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi