Marian1992 0 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Poszukuje stronek, żeby kupić owe rakietki, ale żeby były w rozsądnej cenie i rozsądnej cenie dostawy. Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
0 Marian1992 0 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 I co nikt nie pomoże w poszukiwaniu, stron do kupienia tych owych rakietek w rozsądnych cenach?? Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Fajerwerki Svea są słabo dostępne. Jedyne co znalazłem to http://www.fajerwerki24.pl/pol_m_Rakiety-150.html Cytuj
0 roberto5455 0 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Broń boże nie kupuj Blinkerów. Te na polskim rynku mają zupełnie inny, beznadziejny jak na swoją cenę efekt. Zupełnie coś innego niz na filmie polskichfajerwerek Cytuj
0 Marian1992 0 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 O na prawde bo znalazłem za 15 zł jedna sztuka, więc poproszę o jakiś filmik lub coś w tym stylu, żeby ukazali jak to na prawdę wygląda. Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 14 Grudnia 2011 O na prawde bo znalazłem za 15 zł jedna sztuka, więc poproszę o jakiś filmik lub coś w tym stylu, żeby ukazali jak to na prawdę wygląda. Cytuj
0 capensis 12 Opublikowano 14 Grudnia 2011 to jest mój film, i potwierdzam że są beznadziejne, zwykłe speed IV , JR25 , Cassiopeia i tym podobne biją je na głowę Cytuj
Pytanie
Marian1992 0
Poszukuje stronek, żeby kupić owe rakietki, ale żeby były w rozsądnej cenie i rozsądnej cenie dostawy. Dziękuje i pozdrawiam.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi