czesio 0 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witam, jaką wyrzutnie do 30 zł z Jorge możecie mi polecić ? Chodzi mi o to żeby wyrzutnia była na finał. Będę kupował w sklepie tam jednak ceny zbytnio nie różnią się niż na bigfunie czy na fm. Z góry dziękuje Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Mam parę propozycji:2x JW07 Mars1x JW25 Cudak Battery2x JW06 KasjopejaJW21 CondorEwentualnie JW90 SOF Myślę że na pewno coś z tego wybierzesz ;P Cytuj
0 czesio 0 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2011 Dzięki za propozycje tak właśnie myślałem nad Marsem i nad Condorem, Kasjopei już nie wezmę bo mam , a nie wiem jak z Cudakiem, opłaca się go brać ? Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Dzięki za propozycje tak właśnie myślałem nad Marsem i nad Condorem, Kasjopei już nie wezmę bo mam , a nie wiem jak z Cudakiem, opłaca się go brać ? Mhmm... No Pewnie że jak do 35zł to warto Sam mam ją od trzech lat Szczerze ci mówiąc jest bardzo dynamiczna i baardzo kolorowa Cytuj
0 Pawex122 0 Opublikowano 16 Grudnia 2011 na bigfunie sof teraz 40zł , new generation13 - 43zł co lepiej ? Cytuj
Pytanie
czesio 0
Witam, jaką wyrzutnie do 30 zł z Jorge możecie mi polecić ? Chodzi mi o to żeby wyrzutnia była na finał. Będę kupował w sklepie tam jednak ceny zbytnio nie różnią się niż na bigfunie czy na fm. Z góry dziękuje
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi