Apitus 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Co to ma byc? Ma ksztalt cukierka w kolorowej folijce z lontem. Mam to w zestawie Achilles.Prosze o odpowiedz-----------------------------------Apitus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 to są podobne petardy do tych kulek trzeszczących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszon 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja to myslałem że to diabełki!! Ale tam jest przeciez lont. LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 428 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Miałem kiedyś w Golitacie (zestaw z Jorge). Odpalasz, wiejesz i chwile się świeci na kolor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja mam je, umeiszałem do nich link do filmu, proszę bardzo : http://www.speedyshare.com/833176609.html Pozdrawiam, xSound Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ja zapodam efekt za dnia. TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 ee....beznadzieja :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Z dyziem złączyliśmy chyba 9 lub 10.Fajny efekt był :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Hmm... brzmi dobrze. Mi zostało jeszcze kilkanoście meteorów ale centrum miasta więc odpada . Chyba że w sylwka ale do tego jeszcze kupa czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 eeee Tylko efekt cracklingu na ziemi i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Bez pzesady, nie były aż takie złe hehe. Pamiętam jak sie chodziło na roraty to zawsze miałem 2 przy sobie fajnie sie zapalało i rzucało w miejscach gdzie nie było latarni jak wielkość ocena 8/10 very nice =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Jako że linki powygasały postanowiłem nagrać na nowo efekt meteorka :mrgreen: Ale uwaga! Zastosowałem tutaj profesjonalny i bardzo efektowny opóźniacz zapłonu w postaci w postaci zimnego ognia :mrgreen: http://uploader.pl/?d=317AC6621 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Krótki , ale ładny efekt , petarda to raczej nie jest , ale można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 miałem.... efekt ? poszli po kosztach - crackling ball dobrze zawinięte żeby zawartość się nie wysypała bez plastkiowej obudowy :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabaluga 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 E no całkiem fajna zabawka, cracling na ziemi i jak sie komus pod nogi rzuci to całkiem fajna zabawa :grin: :grin: Moja ocena to 4/10 ponieważ można je dostać tylko w zestawach achilles/goliat, a osobiście wole odpustowe cebulki :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojat 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 jak dla mnie to lepsze są cracling balls dłuższy troche jest efekt(ja tak zauważyłem)moja ocena 2/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yusha 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 No całkiem ładne... :razz: Szkoda, że są dostępne tylko w zestawach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Jako ze linki znowu wygasly to tu jest kilka meteorytow: . Mialem je kiedys w Goliacie one sa Super do zabawy. Za to Cracling balls sa w oddielnej szprzedazy a one sa podobne: http://www.youtube.com/watch?v=Rm5EwLuxi8A kupic mazna u: Jorge'a http://www.jorge.com.pl/fajerwerki-amatorskie-kategoria-6.html Super Power: http://superpower.pl/?page=3&cat=19I pewnie wszystkich innych firm. Sam kupilem jaspera we wtorek wybrobuje moze nagram i napisze czy dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crispers5 1 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Miałem je. Po odpaleniu wydobywa się z nich cackling. Tak jak już poprzednicy mówili podobne są do trzeszczących kulek.Zdjęcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi