Cooli 4 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Nie wiem, czy robicie tez zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać.Chce was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarąprzebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzieindziej i komuś innemu. Oszustki działają następująco:Dwie ładne dziewczyny kolo 20 przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujeciezakupy do bagażnika. Zaczynają myc szyby a piersi im dosłownie wyskakująz bluzek. Kto by nie popatrzył ? Jak im podziękujecie i zaproponujeciepieniądze za wykonana prace, odmówią i poproszą, byje lepiej podrzucić do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obieusiada na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy sie zaczną nawzajem pieścić.Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski.W tym czasie druga kradnie wasz portfel.Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w niedzielę i dzisiaj tez !!
fpshooter 12 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Cooli a co na to żona? Jeśli dobrze liczę twój portfel wyparował już 5x w ciągu tygodnia przy robieniu laski A tak nawiasem mówiąc - tekst ściągnięty z neta, od razu zauważyłem. Następnym razem dopracuj szczegóły, żeby linijki się zgadzały, albo daj chciaż cytat, bo już mamy pacjenta co myślał, ze to o Tobie fps
sylar 3 Opublikowano 16 Grudnia 2011 W dniu 16.12.2011 o 07:23, glosal napisał(a): Zgłosiłeś to na policje? Zgłosił i pierwsze stwierdzenie jakie usłyszał to: "Pod którym Tesco? Już jedziemy!". Po tym zamknęli komisariat i wywiesili karteczkę: "Zaraz wracamy"
tomszak 1 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Historyjka ładna, tylko jakos nie chce mi się wierzyć, że dałbys się nabić w butelkę 4x pod rząd. Chyba ze masz az takie potrzeby na... lody
fpshooter 12 Opublikowano 16 Grudnia 2011 W dniu 16.12.2011 o 15:56, tomszak napisał(a): Historyjka ładna, tylko jakos nie chce mi się wierzyć, że dałbys się nabić w butelkę 4x pod rząd. Chyba ze masz az takie potrzeby na... lody Miał po prostu smaka i tyle fps
Mks 2 Opublikowano 16 Grudnia 2011 dobra zamknijcie ten off topic ... Historyjka z neta bezmyślnie skopiowana...
Poki 17 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Rypne tylko posta dla nabicia i już zamykam.Od razu wydało mi się to ściemą, wiecie dlaczego? Bo jest zima i laski nie paradują w wydekoltowanych bluzkach po dworze. W mini tak, bo do kozaków pasują jak tralala, aż pionuje się pa.......pa,pa tematowi!!
Rekomendowane odpowiedzi