Cooli 4 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Nie wiem, czy robicie tez zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać.Chce was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarąprzebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzieindziej i komuś innemu. Oszustki działają następująco:Dwie ładne dziewczyny kolo 20 przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujeciezakupy do bagażnika. Zaczynają myc szyby a piersi im dosłownie wyskakująz bluzek. Kto by nie popatrzył ? Jak im podziękujecie i zaproponujeciepieniądze za wykonana prace, odmówią i poproszą, byje lepiej podrzucić do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obieusiada na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy sie zaczną nawzajem pieścić.Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski.W tym czasie druga kradnie wasz portfel.Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w niedzielę i dzisiaj tez !!
fpshooter 12 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Cooli a co na to żona? Jeśli dobrze liczę twój portfel wyparował już 5x w ciągu tygodnia przy robieniu laski A tak nawiasem mówiąc - tekst ściągnięty z neta, od razu zauważyłem. Następnym razem dopracuj szczegóły, żeby linijki się zgadzały, albo daj chciaż cytat, bo już mamy pacjenta co myślał, ze to o Tobie fps
sylar 3 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłosiłeś to na policje? Zgłosił i pierwsze stwierdzenie jakie usłyszał to: "Pod którym Tesco? Już jedziemy!". Po tym zamknęli komisariat i wywiesili karteczkę: "Zaraz wracamy"
tomszak 1 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Historyjka ładna, tylko jakos nie chce mi się wierzyć, że dałbys się nabić w butelkę 4x pod rząd. Chyba ze masz az takie potrzeby na... lody
fpshooter 12 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Historyjka ładna, tylko jakos nie chce mi się wierzyć, że dałbys się nabić w butelkę 4x pod rząd. Chyba ze masz az takie potrzeby na... lody Miał po prostu smaka i tyle fps
Mks 2 Opublikowano 16 Grudnia 2011 dobra zamknijcie ten off topic ... Historyjka z neta bezmyślnie skopiowana...
Poki 17 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Rypne tylko posta dla nabicia i już zamykam.Od razu wydało mi się to ściemą, wiecie dlaczego? Bo jest zima i laski nie paradują w wydekoltowanych bluzkach po dworze. W mini tak, bo do kozaków pasują jak tralala, aż pionuje się pa.......pa,pa tematowi!!
Rekomendowane odpowiedzi