Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mpiwowski nalegał więc robie taki temat . Dzisiaj rekord userów został pobity o 1 . Wynosi 70. Lecz pj.patryk zawyżył poprzeczkę do >100 osób . Więc nasunął mi się pomysł, aby zrobić coś podobnego , jak była akcja z drawballem . Po prostu wchodzisz na forum i badasz czy została przekroczona liczba 100

Wstępne ustalenia :

Godzina eventu : 20:30
Dzień eventu : 30 grudnia
Czas trwania : w razie potrzeby 5-15 minut .

Proszę o uwagi w temacie

( Niestety to będzie jak praca domowa ! ;) )

Opublikowano

nie. lepiej 30 grudnia godzina 20-21

Opublikowano

nie ma szans ze 23 przekroczymy 100. rekord moze padnie, ale 100 myśle ze tylko 30.12 da rade.

proponuje 30.12 godzina 20 pobijamy 100

Opublikowano

tak ok. 21 ja bym proponował:)

Opublikowano

Wstępne ustalenia :
Godzina : 20:30 ( ludzie dorośli po pracy i praktykach, najwięcej ludzi saida do komputera )
Dzień : 30 grudnia

Opublikowano

A ja proponuję żeby zrobić ankietę z propozycjami godzin :razz:

Opublikowano

Przypominam o tym, że najlepiej włączyć dwie przeglądarki. Na jednej będziesz zalogowany na drugiej jako gość. Tak szybko podbijecie ilość userów :wink:

Opublikowano

To może od razu 4-5 przeglądarek niech każdy sobie zainstaluje np. FF, IE, Opere, Safari, Chrome i jakie kto tam chce wynalazki :D

Opublikowano

Dokładnie okolice 21.oo 3o-stego grudnia to najlepszy termin. :grin:

Opublikowano
Przypominam o tym, że najlepiej włączyć dwie przeglądarki. Na jednej będziesz zalogowany na drugiej jako gość. Tak szybko podbijecie ilość userów :wink:

Poczytaj jak działa phpbb by przemo to zobaczysz że nic by to nie dało.

A ja proponuje niech każdy 30 grudnia wejdzie w operze nasze forum i włączy odświeżanie co 30 sec na jakąś godzinę wtedy na pewno przebili byśmy 100.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

PRZYPOMINAM !!!
DZIŚ O 20:30 BIJEMY REKORD !!!

Opublikowano

a to chodzi tylko oto zeby sobie siedzien na forum np na stronie głównej?

Opublikowano

Abyś był i odświeżał, bo po kilkunastu minutach nieodświeżania automatycznie wylogowuje.

Opublikowano

O 20.30 włącze hitfakera : D wiem ze nie bedzie sie zaliczalo do aktywnych uzytkownikow ale przynajmniej bedzie duzo gosci :D

Opublikowano

No i pobiliśmy rekord do 115 użytkowników

Opublikowano

no i gitara :D

• 1 rok później...
Opublikowano

Jest szczyt sezonu, więc proponuję ustalić datę na bicie rekordu. Aktualny rekord to 277 użytkowników obecnyach w ciągu 24h. Dzisiaj pękła dwusetka ;)

fps

Opublikowano

30 grudnia (piątek po południu), godziny popołudniowe-wieczorne?

Opublikowano

Jasne 30 grudnia niech każdy wejdzie !

Opublikowano

Jasne 30 grudnia niech każdy wejdzie !

bede :D
Opublikowano

30 grudnia jak najbardziej :)
Moim zdaniem godzina 19 perfekt:D

Opublikowano

Zdecydowanie 30 Grudnia w godzinach wieczornych, userzy na pewno będą wtedy dostępni plus duża ilość gości B)

Opublikowano

No, 30 grudnia to będzie najlepiej tak w godzinach wieczornych o 20:00