Witam. Zbliża się 2012, trzeba przywitać jakoś ten rok no nie Mamy grudzień. Jak zwykle w grudniu huczy na temat fajerwerek/petard.
Chciałbym zakupić fajerwerki do 150zł (wliczając przesyłkę) Z jakiegoś sklepu internetowego Moglibyście mi Coś dobrać Na pewno chciałbym aby petardy hukowe się tam znalazły typu FP3 Small (bo new już neistety nie ma), achtungi, big jumpo. Albo jakieś inne zamienne peterdy (ale na prawdę głośnie, w których opinie są na same 9/10 :)
Może ten filmik pomoże wam do napisania listy, jakie fajerwerki kupić o co mi najbardziej chodzi
Pytanie
Piter_os 0
Witam. Zbliża się 2012, trzeba przywitać jakoś ten rok no nie
Mamy grudzień. Jak zwykle w grudniu huczy na temat fajerwerek/petard.
Chciałbym zakupić fajerwerki do 150zł (wliczając przesyłkę)
Z jakiegoś sklepu internetowego
Moglibyście mi Coś dobrać
Na pewno chciałbym aby petardy hukowe się tam znalazły typu FP3 Small (bo new już neistety nie ma), achtungi, big jumpo. Albo jakieś inne zamienne peterdy (ale na prawdę głośnie, w których opinie są na same 9/10 :)
Może ten filmik pomoże wam do napisania listy, jakie fajerwerki kupić o co mi najbardziej chodzi
Mój stuff z 2010/2011r - cenach chyba 150zł za to dałem wszystko ale nie pamiętam
http://www.youtube.com/watch?v=888_Ie7Elj8
Z góryy wielkie dzięki
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi