Poki 17 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Każdy z nas ma tą świąteczną piosenke, która nastraja go pozytywnie i wprowadza w świąteczną atmosfere radości i uśmiechu. Piosenek Bożonarodzeniowych jest wiele, zarówno polskich jak i angielskich. Czasem słyszymy jakąś w markecie czy w radiu, ale nie znamy wykonawcy. W tym temacie podajemy swoje ulubione typy. Dzięki nim będziemy mogli wybrać te najlepsze i cieszyć się nimi np. w trakcie spożywania wigilijnej wieczerzy. Nie umieszczajcie linków, bo to rozciągnie temat. Podawajcie wykonawców i tytuły. U mnie piosenką n1 jest Paul mccartney - Wonderful Christmas Time Polecam również wykonanie kolęd przez tenorów jak Domingo, Pavarotti, Carreras czy Bocelli. Oraz nowy album Bibera - Under The Mistletoe Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 18 Grudnia 2011 To ja podam tą, która mnie najbardziej porusza Wham - Last Christmas Cytuj
glosal 0 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Chris Rea - Driving home for christmasThe drifters? - I'm dreaming of the white christmas (home alone soundtrack) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi