dokli 0 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Którą moździerz wybrać ? Multi Stars z Hestii 12 kul Mistrzowie ognia z biedronki 12kul czy moździerz Extreme z BricoMarche???? Prosze o pomoc!!!! Cytuj
0 piter2599 5 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zacznijmy od tego, że moździerz to nie ona tylko on więc KTÓRY !A który wybrać to oczywiście ten z biedronki Cytuj
0 FITBest 0 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Także zdecydowanie polecam ten z biedronki dosyć fajne efekty a zarazem cena przystępna. Cytuj
0 dokli 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Dzięki zobacze jeszcze z innych marketów ale w 70% wezme tą z biedronki Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Dzięki zobacze jeszcze z innych marketów ale w 70% wezme tą z biedronki Patrz jaki konsekwentny.. Cytuj
0 CraVen 16 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Szczerze mówiąc widziałem ten moździerz z hestii, nie był aż taki zły, ale lepiej jednak biedronkowy... Pozdrawiam CraV Cytuj
0 Feallan 0 Opublikowano 18 Grudnia 2011 dokli ja mam mozdzierz z hestii... ledwo huk slychac,to jeszcze bardzo male rozpryskinie polecam hestii w 100% ! Cytuj
Pytanie
dokli 0
Którą moździerz wybrać ? Multi Stars z Hestii 12 kul Mistrzowie ognia z biedronki 12kul czy moździerz Extreme z BricoMarche???? Prosze o pomoc!!!!
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi