Arturo :) 14 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Koszt pokazu: 340zł ( w tym wliczone także przesyłki, rury, lont )Użyte materiały: ( w kolejności strzelania )-JW25-TXB217-TXB798-3x JW01 + TXB332-JW09-JW39-TXB592-TXB473-3x 2" brocade crown Krótki komentarz: Pokazik zrobiony został o godzinie 23, a 1,5h wcześniej wszystko łączyłem, więc było baardzo mało czasu przez co nie wszystko wyszło idealnie tak jak chciałem, ale ogólnie z pokazu jestem bardzo zadowolony, bo za tą cenę uważam, że wyszło naprawdę super Na koniec chciałbym przede wszystkim podziękować velibrumowi, ponieważ gdyby nie on, to nie byłoby tego filmu Pozdrawiam Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Bardzo fajny pokaz moim zdaniem . Filmu nie widziałem wcześniej. Jedyne do czego mógłbym się przyczepic, to odległość od kamery mogłaby być trochę większa.Pozdrawiam. Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Pięknie No tylko szkoda że kamerzysta był za blisko wyrzutni W tym roku też coś zrobisz? Pozdrawiam Smilser Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Marudzicie, w tym roku, jeśli Arturo mnie zaprosi, to będę filmować z takiej samej odległości - akurat efekty pokrywają cały kadr.Tak jak mówiłem Ci po pokazie - super wyszło jak na tak krótki okres przygotowań - krzyki z kamienicy (które wyciąłem) to potwierdzały! Cytuj
Arturo :) 14 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 W tym roku też coś zrobisz? Raczej tak, ale najprawdopodobniej będzie to niestety jeszcze coś mniejszego niż w tamtym roku. Marudzicie, w tym roku, jeśli Arturo mnie zaprosi, to będę filmować z takiej samej odległości - akurat efekty pokrywają cały kadr. Zapraszam zapraszam W tym rok znajdzie się także one row, więc w tym miejscu raczej nie staniesz, jeżeli będziesz chciał wszystko objąć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi