Udycz 0 Opublikowano 4 Grudnia 2013 U mnie coś tam już słychać czasem jakiś huk mocniejszy, nic poza tym ;/ Cytuj
remik781 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Cochwile jakies petardy, wczoraj ktos wypierdzielil ladna wyrzutnie ok. 30 strzałow przed moim blokiem bylo na co patrzec przez okno. Ladne kolorowe efekty ;p petardami to ja sam czasami tez pizne xd Cytuj
Galfarion 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Coraz częściej słysze jakieś petardy w okolicy , a tak to ja praktycznie tylko strzelam w okolicy :xmas_happy: Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 U mnie nic, ale kiedyś chyba endriu wywalił szelke i było, że ja strzelam ;_; Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 9 Grudnia 2013 godzine temu odpaliłem sobie petardy pyro-cracker(huk podobny do picolo , ale troche głośniejszy). Nagle 5 minut zaraz ktoś wali piękną 7 strzałową wyrzutnie Cytuj
SztukMagik 0 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Ktoś tam czasem puści jakieś mocniejsze hukowe coś typu piratka a tak to nic Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 9 Grudnia 2013 U mnie słychać i to bardzo. Wczoraj ktoś hukowe typu FP3, plus wyrzutnia, dzis dzieci pod oknem... Ahhh cos pięknego. Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Dobrze jest, interes się kręci, zdrówko w porządku, wszystko jak nigdy jest dobrze, oby tak dalej :xmas_w00t: Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Z roku na rok coraz gorzej a w tym to już wogóle w moim mieście to chyba tylko ja z kolegami strzelam Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 11 Grudnia 2013 A u mnie od paru dni rakietki i petardy codziennie widac i slychac Cytuj
Luksfer87 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 U mnie akurat był odpust w niedzielę także było słychać strzelanie do wczoraj.Dziś jak na razie cisza.Zacznie się znów w okolicach świąt i bezpośrednio po nich jak fajerwerki pokażą się w sklepach. Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Wczoraj w nocy ktoś odpalił jakąś fajną wyrzutnie Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 14 Grudnia 2013 U mnie jak na razie to jeszcze cisza a cisza :(/> wydaje mi sie że jak fajerwerki już będą w większości sklepów dostępne to będzie się już cos działo :)/> endriu123457 :f_a:/>/> Cytuj
Horonak 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 U mnie już powoli od kiliku dni słychać jakieś pojedyńcze wystrzały. Ale póki co to same małe petardki typu pikolaki, mini korsarze itp. Ale myśle, że jeszcze kilka dni i będzie coraz więcej tego wszystiego. :xmas_laugh: Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 U mnie cisza, czasem ktoś tam jakąś słabą petardke odpali, no i czasem ja czymś postrzelam pewno jak na rynkach pojawią się chandlarze fajerwerków to będzie więcej osób strzalać Cytuj
JokerPiroAlko 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 u mnie również cisza, wczoraj tylko ja odpaliłem achtunga i cyrko ale to nic więc trzeba jeszcze czekać Cytuj
Demon 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 U mnie już słychać powoli :xmas_smile: Jak Ja strzeliłem to w oddali też ktoś. :xmas_biggrin: Cytuj
Bandit123 4 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ja wczoraj to myślałem że spadnę z krzesła jak ktoś petardę na osiedlu odpalił nie mam pojęcia co to mogło być :xmas_ohmy: Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Dzisiaj u mnie zaczeli stragany otwierać i było już petardki słychać PozdrawiaM Kamilox Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi