SztukMagik 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 No z dnia na dzien lepiej dzisiaj mocniejsze i ja fp3 small sprawdzałem na CE Cytuj
Udycz 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 A mnie nie najgorzej czasem coś słychać ale narazie petardy ;D Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Umnie Petardy słychać ale dzisiaj jakiś pokaż był gdzieś obok ergo areny w Gdańsku Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Umnie Petardy słychać ale dzisiaj jakiś pokaż był gdzieś obok ergo areny w Gdańsku :D/> [/quot To ty koło Ergo Areny mieszkasz hmm,też bym chciał na miejscu tą piekną halę mieć w której grają Polscy siatkarze. Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 To ty koło Ergo Areny mieszkasz hmm,też bym chciał na miejscu tą piekną halę mieć w której grają Polscy siatkarze. Nie obok ale blisko 1km Cytuj
abuk 30 Opublikowano 14 Grudnia 2013 U mnie na osiedlu cisza jak makiem zasiał, ale wybrałem się dzisiaj na koncert w zupełnie inną część miasta - ledwo co wysiadłem z tramwaju i od razu zobaczyłem piękną 19-strzałową wyrzutnię. Chyba moje osiedle jest jakieś zacofane, chiociaż w sumie zawsze tak było... dopiero po świętach zacznie się coś ruszać. Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Umnie Petardy słychać ale dzisiaj jakiś pokaż był gdzieś obok ergo areny w Gdańsku :D/> no był i to jakiś konkretny Cytuj
Daniello18 1 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dziś się naoglądałem dużo pirotechniki na Nitro Circus w Warszawie Cytuj
remik781 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 http://pl.tinypic.com/r/24eszut/5 ;p przygotowane na wtorek xdd Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Pierwszy raz słyszę i widzę nadchodzącego Sylwestra! Około godzinę temu nie Chwilę pódaleko mojego domu było odpalonych 5 rakiet (wielokolorowe gwiazdki, zielone migoczące gwiazdki i crackling - więc pewnie Perfecty). Chwilę później usłyszałem odgłosy 12-16 strzałowej wyrzutni, ale nie widziałem jej efektu, pewnie z racji tego, że była usytuowana daleko ode mnie. Poczułem się wspaniale, tak jakbym dopiero teraz poczuł taką wspaniałą atmosferę zbliżających się Świąt i Sylwestra :xmas_smile: . Cytuj
adrian21 4 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Już od prawie tygodnia codziennie słychać jakieś petardy a na wieczór Wyrzutnie.Dziś na spacerze widziałem piękną wyrzutnie i kilka rakiet. Więc już czuć zbliżającego się sylwka. :xmas_laugh:/> :xmas_w00t:/> Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Ciągle od kilku dni słychać petardy, ale klimatu nie czuć Cytuj
HerrGoering 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 U mnie jeszcze nie słychać :xmas_sad: Rzadko przed świętami tu strzelają, zwykle są to najwyżej pojedyncze petardy :xmas_dry: Ale od 27/28.12 zaczyna zwykle już być coraz bardziej wojennie :xmas_laugh: Cytuj
Bercek 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 U mnie słychać i to jak. Jak przechodze przez miasto to co chwilkę strzał. Dzisiaj jak strzelałem to też słyszałem co minutkę, dwie jakiś mały strzał. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 18 Grudnia 2013 powoli cos sie dzieje pojedyncze strzaly lecą :f_a: endriu123457 Cytuj
remik781 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Ja wczoraj postrzelalem ;p paczka korsarzy, "wirujace" petardy, pszczółłke, whistlinga, 2 rzymiaki, 2 male fp3, 5 big corsair, 2 trzeszczace kulki, plus fontanna samoróbka ;p Cytuj
Horonak 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 U mnie już słychać, że Sylwester nadchodzi :xmas_happy: Wczoraj ja strzelałem korsarzami i w oddali było słychać jak inni też nawalają już potężniejsze petardy. Ostatnio nawet jakiś dzieciaki prosiły żebym im kupił piro, wiec z każdym dniem coraz więcej osob strzela. Jednak po świętach coś czuje, że dopiero się zacznie i do akcji wejdą rakietki i wyrzutnie bo póki co to same petardy. Ale jakby nie patrzeć to u mnie słychać i czuć już tego Sylwestra. :xmas_tongue: Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 U mnie już słychać, że Sylwester nadchodzi :xmas_happy:/> Wczoraj ja strzelałem korsarzami i w oddali było słychać jak inni też nawalają już potężniejsze petardy. Ostatnio nawet jakiś dzieciaki prosiły żebym im kupił piro, wiec z każdym dniem coraz więcej osob strzela. Jednak po świętach coś czuje, że dopiero się zacznie i do akcji wejdą rakietki i wyrzutnie bo póki co to same petardy. Ale jakby nie patrzeć to u mnie słychać i czuć już tego sylwestra. :xmas_tongue:/> I co kupiłeś im te petardy? Kamilox Cytuj
Horonak 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 I co kupiłeś im te petardy? Kamilox Tak :xmas_smile: Nie byli aż tacy młodzi. Tak na oko z 14 lat, bo gdyby byli młodsi to bym im nie kupił. Ale z drugiej strony sam pamiętam jak mi kiedyś nie chcieli sprzedawać i prosiło się kogoś starszego. Wiec dlatego im kupiłem, niech też się bawią :xmas_laugh: Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Tak :xmas_smile:/> Nie byli aż tacy młodzi. Tak na oko z 14 lat, bo gdyby byli młodsi to bym im nie kupił. Ale z drugiej strony sam pamiętam jak mi kiedyś nie chcieli sprzedawać i prosiło się kogoś starszego. Wiec dlatego im kupiłem, niech też się bawią :xmas_laugh:/> Wszystko do czasu , pozdrawiam Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Wszystko do czasu , pozdrawiam :)/> Jak mieli 14lat to ja jestem od nich młodszy mam 13 Kamilox Cytuj
Luksfer87 0 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Tak :xmas_smile:/>/>/> Nie byli aż tacy młodzi. Tak na oko z 14 lat, bo gdyby byli młodsi to bym im nie kupił. Ale z drugiej strony sam pamiętam jak mi kiedyś nie chcieli sprzedawać i prosiło się kogoś starszego. Wiec dlatego im kupiłem, niech też się bawią :xmas_laugh:/>/>/> Ja jak byłem młodszy to nigdy nie prosiłem aby mi ktoś kupił fajerwerki.Zresztą u mnie z tym większego problemu jakoś nie było sprzedawcy chcieli zarobić więc sprzedawali i nikt się tym nie przejmował.Teraz jest trochę inaczej.W zeszłym roku miałem przypadki prośby o kupno petard-odmówiłem. Ja nie będę odpowiadał za czyjeś zdrowie ,niestety. A wracając do tematu.Akurat blisko mnie jest szkoła i jak z niej wychodzą po południu to już słychać strzały petard:) Cytuj
Horonak 0 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ja jak byłem młodszy to nigdy nie prosiłem aby mi ktoś kupił fajerwerki.Zresztą u mnie z tym większego problemu jakoś nie było sprzedawcy chcieli zarobić więc sprzedawali i nikt się tym nie przejmował.Teraz jest trochę inaczej.W zeszłym roku miałem przypadki prośby o kupno petard-odmówiłem. Ja nie będę odpowiadał za czyjeś zdrowie ,niestety. U mnie zawsze pytali o dowód i nawet czasami tym starszym nie chcieli sprzedawać. A po drugie wiesz... picolacami i mini korsarzami raczej sobie krzywdy by nie zrobili. :xmas_dry: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi