Kudlaty 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 kto z was ma już jakieś petardy? :biggrin:/> Pewnie z 90% forum xd Cytuj
Daxler12 1 Opublikowano 25 Grudnia 2013 U mnie już się rozkręcają 30 min temu 3 rakiety poleciały oraz wyrzutnia efekt:Sam trzask. Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Bydgoszcz - Praktycznie co minute słysze jakiś huk także dają rade Ja narazie skromnie Ex1 Ex2 Sapery tego typu na FP3 Przyjdzie czas :xmas_biggrin: Cytuj
BuLi 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Kraków a dokładniej Nowa Huta, wczoraj głośno sporo hukowych typu fp3, achtung. Dzisiaj spokojniej, może dlatego, że wiatr straszny. Ja ostatnio skromnie: 25x EX1 25x EX2 2x Big Jumbo 1x wyrzutnia Aron 2x Rakiety z zestawy NG z bigfun i niezliczona ilość pikolaków Pozdrawiam Buli Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Bydgoszcz, Bartodzieje , Wilczak daje radę. Co raz częściej słychać huk. Cytuj
Big Bang! 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Już się powoli zaczyna. :xmas_biggrin: O 19:00 ktoś za jeziorkiem odpalił wyrzutnie 19 - strzałową. Prawie wszystko przez okno widziałem (piękna kostka), sądzę że kaliber też nie mały, ok. 29mm!!! no i oczywiście coraz częściej słychać huk! Cytuj
Moro89 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ja również jak kolega 2 posty wcześniej z Nowej Huty.Co jakiś czas słychać petardy a ogólnie to cicho. Cytuj
Sawi 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ja mieszkam w małej miejscowości liczącej 5 tys mieszkańców. Nie ma czego się spodziewać. Cytuj
luxis 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 W mojej 40-tysiecznej miejscowosci ludzie na prawde potrafia sie bawic. Strzaly, blyski, wybuchy wszystko to zaczelo sie od 6 grudnia i z dnia na dzien jest coraz lepiej. Wczoraj kolo godziny 21 czulem sie jak bylby juz 31.12 piekne fajerwerki na niebie. Najlepsze jest to, ze nikt nie ma oto pretensji i wszyscy probuja jakos przyozdobic niebo wczoraj zeby nie byc gorszym odpalilem dwie jw90. co do policji i strzelaniem przed sylwestrem, przymykaja na to oko, wszyscy dobrze sie bawia i co najwazniejsze robia to z glowa. Ojj sylwester 2014 zapowiada sie super. Cytuj
adrian21 4 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Luxis to tak jak u mnie prawie codziennie jakby był sylwester policja nic nie ma do tego wystarczy umiar i rozum. Odrazu pojawia się banan na twarzy jak się zobaczy piękny rozbłysk na niebie :xmas_laugh:/> :xmas_laugh:/> Cytuj
Rekab 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Czy ja wiem, policja nie zareaguje, jak sie nie poskarzą sąsiedzi. U mnie od poniedziałku się zaczeło i każdego wieczoru słychać wiele huków Szkoda że nie widziałem na niebie żadnej rakiety, ale w przyszle dni na pewno zobacze ich mnóstwo. Jedno jest pewne, czuć już Sylwestra! Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 W mojej 40-tysiecznej miejscowosci ludzie na prawde potrafia sie bawic. Strzaly, blyski, wybuchy wszystko to zaczelo sie od 6 grudnia i z dnia na dzien jest coraz lepiej. Wczoraj kolo godziny 21 czulem sie jak bylby juz 31.12 piekne fajerwerki na niebie. Najlepsze jest to, ze nikt nie ma oto pretensji i wszyscy probuja jakos przyozdobic niebo ;)/> wczoraj zeby nie byc gorszym odpalilem dwie jw90. :)/> co do policji i strzelaniem przed sylwestrem, przymykaja na to oko, wszyscy dobrze sie bawia i co najwazniejsze robia to z glowa. Ojj sylwester 2014 zapowiada sie super. Gdzie ty mieszkasz xD Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Petardy hukowe tego do dzisiaj było najwiecej . Od jutra się zacznie wojna sylwestrowa Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 u mnie juz wczoraj wyrzutnie strzelały w ogóle w tym roku jakoś więcej ludzi strzela i jest na co patrzeć już przed sylwkiem Cytuj
konrad940 1 Opublikowano 26 Grudnia 2013 U mnie coraz lepiej w oddali wyrzutnie i pojedyńcze wybuchy. Cytuj
Marcel123 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ostatnio widziałem bardzo ładną wyrzutnie chyba 1" a tak to cisza :-( Cytuj
Poki 17 Opublikowano 27 Grudnia 2013 W Poznaniu jak w ubiegłym roku strzelają co jakiś czas. W Wigilie miałem przyjemność oglądać z okna ładny pokaz amatorski jednego z pracowników poznańskiej hurtowni. Zobaczymy jak to będzie w dniach kolejnych, kiedy młodzieńcy zaczną nabywać marketowe produkty. Cytuj
luxis 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Gdzie ty mieszkasz xD Września woj. Wielkopolskie Dzisiaj na prawde bogato na niebie, zaraz po zmroku co 20-30 min slychac wyrzutnie i petardy. Ciezko mi w to uwiezyc, bo jeszcze 2 lata temu bylo biednie. Oo i znow wyrzutnia piekna muzyka dla uszu, az chce sie cos odpalic Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Jest 27 Grudnia a w Bielsku nic nie słyćhać oprucz mnie miejmy nadzieje że się to zmieni z dniem jutrzejszym endriu123457 Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Nareszcie! Słychać petardy, a czasem można zobaczyć jakąś wyrzutnie albo rakiety. Cytuj
Camel 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 odpalilem dzis kilka petar trzaskajacych kulek motylki zabki rakietke mala, czasem ludzie odpala jak s wyrztnie Cytuj
FireFun 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ja pierdziu! Możecie mi pozazdrościć, bo od jakichś 30 min sąsiad strzela rakiety, wyrzutnie, dosłownie 20m od mojego domu. Poszła już jedna 36sh i jedna 19sh przed chwilą i jeszcze jedna stoi na ulicy chyba 16sh albo 25sh :D/> Cytuj
pirtomaniak1 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Umnie wszyscy Bawią sie dobrze nikt sie nie skarży Sam dzis odpalilem txb221 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi