Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kto z was ma już jakieś petardy? :biggrin:/>

Pewnie z 90% forum xd

Opublikowano

Spoko panowie już w piątek będzie głośno :D

Opublikowano

U mnie już się rozkręcają 30 min temu 3 rakiety poleciały oraz wyrzutnia efekt:Sam trzask.

Opublikowano

Bydgoszcz - Praktycznie co minute słysze jakiś huk także dają rade :D Ja narazie skromnie Ex1 Ex2 Sapery tego typu na FP3 Przyjdzie czas :] :xmas_biggrin:

Opublikowano

Kraków a dokładniej Nowa Huta, wczoraj głośno sporo hukowych typu fp3, achtung. Dzisiaj spokojniej, może dlatego, że wiatr straszny. Ja ostatnio skromnie:

25x EX1

25x EX2

2x Big Jumbo

1x wyrzutnia Aron

2x Rakiety z zestawy NG z bigfun

i niezliczona ilość pikolaków :)

Pozdrawiam Buli

Opublikowano

Bydgoszcz, Bartodzieje , Wilczak daje radę. Co raz częściej słychać huk.

Opublikowano

Już się powoli zaczyna. :xmas_biggrin: O 19:00 ktoś za jeziorkiem odpalił wyrzutnie 19 - strzałową. Prawie wszystko przez okno widziałem (piękna kostka), sądzę że kaliber też nie mały, ok. 29mm!!! no i oczywiście coraz częściej słychać huk!

Opublikowano

Ja również jak kolega 2 posty wcześniej z Nowej Huty.Co jakiś czas słychać petardy a ogólnie to cicho.

Opublikowano

Ja mieszkam w małej miejscowości liczącej 5 tys mieszkańców.

Nie ma czego się spodziewać.

Opublikowano

W mojej 40-tysiecznej miejscowosci ludzie na prawde potrafia sie bawic. Strzaly, blyski, wybuchy wszystko to zaczelo sie od 6 grudnia i z dnia na dzien jest coraz lepiej. Wczoraj kolo godziny 21 czulem sie jak bylby juz 31.12 piekne fajerwerki na niebie. Najlepsze jest to, ze nikt nie ma oto pretensji i wszyscy probuja jakos przyozdobic niebo ;) wczoraj zeby nie byc gorszym odpalilem dwie jw90. :) co do policji i strzelaniem przed sylwestrem, przymykaja na to oko, wszyscy dobrze sie bawia i co najwazniejsze robia to z glowa. Ojj sylwester 2014 zapowiada sie super.

Opublikowano

Luxis to tak jak u mnie prawie codziennie jakby był sylwester policja nic nie ma do tego wystarczy umiar i rozum. Odrazu pojawia się banan na twarzy jak się zobaczy piękny rozbłysk na niebie :xmas_laugh:/> :xmas_laugh:/>

Opublikowano

Czy ja wiem, policja nie zareaguje, jak sie nie poskarzą sąsiedzi.

U mnie od poniedziałku się zaczeło i każdego wieczoru słychać wiele huków :) Szkoda że nie widziałem na niebie żadnej rakiety, ale w przyszle dni na pewno zobacze ich mnóstwo.

Jedno jest pewne, czuć już Sylwestra! :)

Opublikowano

W mojej 40-tysiecznej miejscowosci ludzie na prawde potrafia sie bawic. Strzaly, blyski, wybuchy wszystko to zaczelo sie od 6 grudnia i z dnia na dzien jest coraz lepiej. Wczoraj kolo godziny 21 czulem sie jak bylby juz 31.12 piekne fajerwerki na niebie. Najlepsze jest to, ze nikt nie ma oto pretensji i wszyscy probuja jakos przyozdobic niebo ;)/> wczoraj zeby nie byc gorszym odpalilem dwie jw90. :)/> co do policji i strzelaniem przed sylwestrem, przymykaja na to oko, wszyscy dobrze sie bawia i co najwazniejsze robia to z glowa. Ojj sylwester 2014 zapowiada sie super.

Gdzie ty mieszkasz xD

Opublikowano

Petardy hukowe tego do dzisiaj było najwiecej . Od jutra się zacznie wojna sylwestrowa :D

Opublikowano

u mnie juz wczoraj wyrzutnie strzelały :) w ogóle w tym roku jakoś więcej ludzi strzela i jest na co patrzeć już przed sylwkiem :)

Opublikowano

U mnie coraz lepiej w oddali wyrzutnie i pojedyńcze wybuchy.

Opublikowano

Ostatnio widziałem bardzo ładną wyrzutnie chyba 1" a tak to cisza :-(

Opublikowano

W Poznaniu jak w ubiegłym roku strzelają co jakiś czas. W Wigilie miałem przyjemność oglądać z okna ładny pokaz amatorski jednego z pracowników poznańskiej hurtowni. Zobaczymy jak to będzie w dniach kolejnych, kiedy młodzieńcy zaczną nabywać marketowe produkty.

Opublikowano

Gdzie ty mieszkasz xD

Września woj. Wielkopolskie ;)

Dzisiaj na prawde bogato na niebie, zaraz po zmroku co 20-30 min slychac wyrzutnie i petardy. Ciezko mi w to uwiezyc, bo jeszcze 2 lata temu bylo biednie. Oo i znow wyrzutnia :D piekna muzyka dla uszu, az chce sie cos odpalic ;)

Opublikowano

Jest 27 Grudnia a w Bielsku nic nie słyćhać oprucz mnie :( miejmy nadzieje że się to zmieni z dniem jutrzejszym ;)

endriu123457 :f_a:

Opublikowano

Nareszcie! Słychać petardy, a czasem można zobaczyć jakąś wyrzutnie albo rakiety.

Opublikowano

odpalilem dzis kilka petar trzaskajacych kulek motylki zabki rakietke mala, czasem ludzie odpala jak s wyrztnie

Opublikowano

Ja pierdziu! Możecie mi pozazdrościć, bo od jakichś 30 min sąsiad strzela rakiety, wyrzutnie, dosłownie 20m od mojego domu. Poszła już jedna 36sh i jedna 19sh przed chwilą i jeszcze jedna stoi na ulicy chyba 16sh albo 25sh :D/>

Opublikowano

Umnie wszyscy Bawią sie dobrze nikt sie nie skarży Sam dzis odpalilem txb221