kendzior98 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ja to już grubo strzelam. Wczoraj odpaliłem: 5 rakiet BEST - efekty zajebisteee 3 mini cyrkoblitz`e - efekt bombowy oraz liczne motylki Dzisiaj zrobiłem testy petard: Explosive IV FP3 big FP3 small Wygrała stara poczciwa FP3 big, potem EX IV i na końcu FP3 small Oprócz tego poszło pół paczki pikolaków, kilkustrzały, rzymiaki i fontanny Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zaczyna sie panowie, zaczyna się. Idę zaraz odpowiedzieć rakietą na strzały z oddali Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 W Bydgoszczy też się rozkręcają. Co prawda u nas można strzelać 30,31 grudnia oraz 1 stycznia to mimo to już dają czadu. Cytuj
Fajermanek 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 U mnie jak bylo glosno tak teraz cisza takie mam wrazenie hehe. Cytuj
kamz 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 5 minut temu sąsiad odpalił sobie 2 wyrzutnie kazda po 30 strz . Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 U mnie jak bylo glosno tak teraz cisza takie mam wrazenie hehe. Cisza nocna. 31 grudnia będą strzelać Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Strzelają , strzelają cały czas były jakiś huki , ja odpowiedziałem kilka pikolakami i petardami pyro-cracker Cytuj
jajcara41 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ja słyszę dziennie tylko kilkanaście wybuchów i to wszystko. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 28 Grudnia 2013 U mnie w okolicy występuje spadkowa jeśli chodzi o fajerwerki. Obecnie na palcach ręki można policzyć jakikolwiek huk. Nawet w Noc Sylwestrową jest wszystkiego co raz mniej. Kilka lat temu już cały dzień by waliło do rana. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Wczoraj zaczeło się od godziny 20:30 jedna piękna 25sh wyrzutnia z brokatem na koniec podejrzewam że to była JW26 następnie 36sh wyrzutnia extra kolorowa niestety nie domyśliłem się symbolu , następnie same huki jak by odpowiadali ale dzisiaj liczę na wiecej Cytuj
glosal 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Około 1-2 godziny w nocy jakiś "mądry" człowiek strzelał dość mocnymi petardami Cytuj
Moro89 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 U mnie nawalają petardami od czasu do czasu a w wczoraj widziałem Bazooke 3 od Jorga. Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 ja juz sporo petard odpaliłem 2x Achtung 4x FP3 small 60x RC1 3x RC3 Cytuj
bungar 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 U mnie na wsi cisza, ale zamierzam rozruszac towarzystwo i wieczorem trochę postrzelam. Tylko raczej nie będzie miał kto odpowiedziec tak to sąsiad strzelał ale rok temu mu wybuchło w ręce i zwątpił z fajerwerkami... Cytuj
mlody712 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 U mnie sie juz rozkrecili wczoraj poszly w ruch 2 wyrzutnie parenascie rakiet i nie zliczone iloscie petard typu fp3 small,achtung,piccolo,karabinki i nawet teraz laduja jak wariaci niema minuty bez chukowek jak dlamnie jest ok Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Wczoraj ktoś odpalił Fire 1, jakąś fontannę, a poza tym ciagle patardy. Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 U mnie już ostro sie dziś zaczęło Przed chwilą 10m od domu mogłem podziwiać Czarne Węże Cytuj
Luksfer87 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Czuć już nadchodzącego Sylwestra.Na osiedlu słychać już wystrzały petard Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ktoś odpalił wyrzutnię. Sporo strzałów. Coś typu JW418 Achilles :xmas_laugh: Odpowiedziałem skromnie, Cyrkoblitzem JM01 i szelką 2". Tak poza tym same hukowe, najczęściej w godzinach 17-21 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 28 Grudnia 2013 U mnie też zaczynam czuć prawdziwy klimat sylwestrowy.Dziś słyszałem kilko strzałową wyrzutnie,widziałem rakietę i słychać było też kilka achtungów. Cytuj
TomekNysa 3 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ja już na swoim osiedlu widziałem 2 wyrzutnie jak ktoś puszcza jedna to chyba kiwi, a druga to jakaś 19 1.2 oraz co chwile jakieś petardy. Osobiście co chwile rzucam petardy i bączki, puściłem 3 rakietki crazy angel oraz wyrzutnie red peony. Cytuj
Marcel123 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 U mnie coraz bardziej robi się sylwestrowo teraz słychać co chwilę jaki huk. Kilka wyrzutni było już oddalonych no i rakiety. Zaczyna się rozkręcać Cytuj
Moro89 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 jak ta bazoka 3 się prezentowała ??:)/> \ Fajnie się prezentowała naprawdę super brokat! Cytuj
Poki 17 Opublikowano 29 Grudnia 2013 W Poznaniu na Nowym Mieście co jakiś czas huki, nawet wczoraj wieczorem dziewczyna zwróciła mi uwagę, że widzi "tą rakietke na patyku". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi