Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to już grubo strzelam. Wczoraj odpaliłem:

5 rakiet BEST - efekty zajebisteee

3 mini cyrkoblitz`e - efekt bombowy

oraz liczne motylki

Dzisiaj zrobiłem testy petard:

Explosive IV

FP3 big

FP3 small

Wygrała stara poczciwa FP3 big, potem EX IV i na końcu FP3 small

Oprócz tego poszło pół paczki pikolaków, kilkustrzały, rzymiaki i fontanny :D

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zaczyna sie panowie, zaczyna się. Idę zaraz odpowiedzieć rakietą na strzały z oddali

Opublikowano

W Bydgoszczy też się rozkręcają. Co prawda u nas można strzelać 30,31 grudnia oraz 1 stycznia to mimo to już dają czadu.

Opublikowano

U mnie jak bylo glosno tak teraz cisza takie mam wrazenie hehe.

Opublikowano

5 minut temu sąsiad odpalił sobie 2 wyrzutnie kazda po 30 strz .

Opublikowano

U mnie jak bylo glosno tak teraz cisza takie mam wrazenie hehe.

Cisza nocna. 31 grudnia będą strzelać

Opublikowano

Strzelają , strzelają cały czas były jakiś huki , ja odpowiedziałem kilka pikolakami i petardami pyro-cracker :)

Opublikowano

Ja słyszę dziennie tylko kilkanaście wybuchów i to wszystko.

Opublikowano

U mnie w okolicy występuje spadkowa jeśli chodzi o fajerwerki. Obecnie na palcach ręki można policzyć jakikolwiek huk. Nawet w Noc Sylwestrową jest wszystkiego co raz mniej. Kilka lat temu już cały dzień by waliło do rana.

Opublikowano

Wczoraj zaczeło się od godziny 20:30 jedna piękna 25sh wyrzutnia z brokatem na koniec podejrzewam że to była JW26 następnie 36sh wyrzutnia extra kolorowa niestety nie domyśliłem się symbolu :P , następnie same huki jak by odpowiadali ale dzisiaj liczę na wiecej

Opublikowano

Około 1-2 godziny w nocy jakiś "mądry" człowiek strzelał dość mocnymi petardami ;)

Opublikowano

U mnie nawalają petardami od czasu do czasu a w wczoraj widziałem Bazooke 3 od Jorga.

Opublikowano

ja juz sporo petard odpaliłem :P

2x Achtung

4x FP3 small

60x RC1

3x RC3

Opublikowano

U mnie na wsi cisza, ale zamierzam rozruszac towarzystwo i wieczorem trochę postrzelam. Tylko raczej nie będzie miał kto odpowiedziec tak to sąsiad strzelał ale rok temu mu wybuchło w ręce i zwątpił z fajerwerkami...

Opublikowano

jak ta bazoka 3 się prezentowała ??:)

Opublikowano

U mnie sie juz rozkrecili wczoraj poszly w ruch 2 wyrzutnie parenascie rakiet i nie zliczone iloscie petard typu fp3 small,achtung,piccolo,karabinki i nawet teraz laduja jak wariaci niema minuty bez chukowek ;) jak dlamnie jest ok ;)

Opublikowano

Wczoraj ktoś odpalił Fire 1, jakąś fontannę, a poza tym ciagle patardy. :)

Opublikowano

U mnie już ostro sie dziś zaczęło :) Przed chwilą 10m od domu mogłem podziwiać Czarne Węże :D

Opublikowano

Czuć już nadchodzącego Sylwestra.Na osiedlu słychać już wystrzały petard :)

Opublikowano

Ktoś odpalił wyrzutnię. Sporo strzałów. Coś typu JW418 Achilles :xmas_laugh: Odpowiedziałem skromnie, Cyrkoblitzem JM01 i szelką 2". Tak poza tym same hukowe, najczęściej w godzinach 17-21

Opublikowano

U mnie też zaczynam czuć prawdziwy klimat sylwestrowy.Dziś słyszałem kilko strzałową wyrzutnie,widziałem rakietę i słychać było też kilka achtungów. :fireworks:

Opublikowano

Ja już na swoim osiedlu widziałem 2 wyrzutnie jak ktoś puszcza jedna to chyba kiwi, a druga to jakaś 19 1.2 oraz co chwile jakieś petardy.

Osobiście co chwile rzucam petardy i bączki, puściłem 3 rakietki crazy angel oraz wyrzutnie red peony.

Opublikowano

U mnie coraz bardziej robi się sylwestrowo teraz słychać co chwilę jaki huk. Kilka wyrzutni było już oddalonych no i rakiety. Zaczyna się rozkręcać

Opublikowano

jak ta bazoka 3 się prezentowała ??:)/>

\

Fajnie się prezentowała naprawdę super brokat!

Opublikowano

W Poznaniu na Nowym Mieście co jakiś czas huki, nawet wczoraj wieczorem dziewczyna zwróciła mi uwagę, że widzi "tą rakietke na patyku".